Nisanurr Nedense hamileymişsin gibi hissettim 🙈 canım değerin çok düşük kesenin görülmesi için 1500-2000lerde olması gerek internette de bol bol yazıyor zaten bence doktorunu değiş çünkü moralini bozmaktan başka bişey yapmamış yarın ki kan testinde yeteri kadar artıyorsa endişe etme çanım güzel düşün güzel çıksın karşına 🙏🦋
CansuCaTurkmen Nisanurr canım benim regl geçmeden önce yaptığım değerle kontrol ettiler bu değer şuanda kat ve kat yükselmiş olamaz mı 4 gün önce yaptırmıştım yükselmiş olamaz mı diye düşünüyorum 😔 inşAllah hislerin doğrudur 🌷gitmicem zaten kan sonucuma göre başka bir doktora gözükücem böyle psikoloji kalmaz insanda 🤷🏻♀️
Nisanurr Üstelik ben hamileliğimi 9 değeriyle öğrendim 2000lere gelincede yanı 5.haftada kesem göründü
CansuCaTurkmen DCAbr İnşAllah canım Allah razı olsun şuan gerçekten bi nebze olasılık düşünmeye başladım. Çok kötü bir durummuş ya Rabbim kimseye yaşatmasın🙏🏻🌷
Kardelennnnnuygr CansuCaTurkmen canım daha 1500 olması lazım sen 2 güne bir kan testi ver 2 katı olacakmı. Bazılarının geç döllenmesi olur bide başka hastaneye git 10 gün sonra bakarlar zaten kana
Pinkmom CansuCaTurkmen Dediğim gibi geç döllenme olabilir. 5. Haftasında görenler çoook.Bu doktorlar niye en sonda söyleyeceğini en başta söyliyip moral bozar ki😡
CansuCaTurkmen Pinkmom bende şuan yorumları görünce çok sinirlendim. Elimden geldiğince bir sürü yazı okumaya çalışıyorum ne nasıl olur diye bende internetten araştırdığımda erken olduğunda görülmeyebilir yazıyordu bende erken öğrendim hatta folik asiti erken kullanmaya başlamak için erkenden randevu aldım öğrenir öğrenmez ama direk gebelik yok dediklerinden şaşırdım kaldım 🤷🏻♀️
RabiaAte CansuCaTurkmen aynısı bana da dendi 12. Haftadayım. Hatta doktor umut yok kusura bakma dedi doktoru değiştirdim. 7.haftada kese 8 de kalp atılı dinledim merak etme erken 😘
CansuCaTurkmen RabiaAte Allah razı olsun canım sağlıkla gelsin bebeğin 🙏🏻🌷 İnşAllah bende doktordan sebep sıkıntı yaşamışımdır bir tek 🤷🏻♀️
CansuCaTurkmen Ilkgozagrimiz direk gebelik yok dediler keşke daha erken deselerdi çok moralim bozuldu😔
Ilkgozagrimiz CansuCaTurkmen doktorlar ilk basta olumsuz diyolar beni muayene eden ilk doktor kesenin cok duzensiz oldugumu ve dusuk yapacagimi soyle ve bi kac sefer oraya gittim her seferinde lanaman olabilir hemen gel dedi sonra ozel bir doktora gittim bebegkmde hic bi sikinti olmadigini gayet saglikli oldugunu soyledi ve suanda 23+3 hafyadayiz sukurler olsun gaygette saglikliyiz
Esmmaa CansuCaTurkmen canım farklı doktorlara gözük ve bekle, hemen moralini bozma. Ablamın komşusuna bi doktor gebelik Yok kist dedi, farklı doktora gitti kese gözüktü, doktor hataları olabiliyor öncelikle hayırlısını iste🙏
CansuCaTurkmen Esmmaa tabi canım her zaman Rabbimden hayırlısını istiyorum ama hemen olumsuz konuşmalarıda insanı çok etkiliyor. Yarın sabah sonucumu alıp başka bir doktora gidicem zaten hakkımda hayırlısı olsun🙏🏻
svmeybgl CansuCaTurkmen çok saçma olmuş değer küçük bir değer kese görünmemesi normal . İki günde bir katlanması gerek . Gönlünüzü ferah tutun 🙏🏻☺️
CansuCaTurkmen svmeybgl benim değerim 4 gün önce 73 çıkmıştı bugün yapılan bir testle bakmadılar eski değerime göre konuştukları için çok üzüldüm
Patito__ CansuCaTurkmen bende coktedirgn olmstm hatta ogunler bana zehr oldu kan degerine gore gtmek lazmdi oyuzdn sknti ypma heleki yarn kan testn katlanmssa hic korkma Allahin izniyle erken oldgu icindir
CansuCaTurkmen Patito__ Allah razı olsun canım benim nasıl içim rahatladı anlatamam inşAllah bir bebek beni bekliyordur 🙏🏻🙏🏻🌷
Miss CansuCaTurkmen bende adetim 2 gün gecti kan testi ile ogrendim sonuç 603 çıktı doktor daha çok küçük dedi y haftaya kadar bekledik 2 güne bir2 kat artarmış 6.haftada gittik kese görüldü ancak değer de yükseldi yani bu ilk baslarda beklemeden sana kese yok demek çok mantıksız içini rahat tut
CansuCaTurkmen Miss benim reglim gecikmeden 2 gün önce değerim 73 çıkmıştı kuzum şuan 4 gün geçti üstünden ama şuan ki değerimi yarın sabah öğrenicem inşAllah bir yükseliş vardır 🙏🏻 Teşekkür ederim kuzum🌷
CansuCaTurkmen Tugbaylmaz- canım 4 gün önce beta hcg 73 çıkmıştı ama o gün sadece acile gidip değerime baktırdım doktora randevu alıp bugün gidebildim bugün değerimin kaç olduğunu bile bilmiyorlardı ona rağmen daha erkek küçük olduğu için gözükmez filan demediler. Direk gebelik gözükmüyor kan verin yarın sonucu gösterin ama bazı zamanlarda bu değerin artışı normal olabilir dediler. Yani hiç gebeliğe bağlamadılar bile hiç bir şekilde 🤷🏻♀️
Tugbaylmaz- CansuCaTurkmen Yeterli açıklama yapmamış, doktorunu değiştir kesinlikle ve stres yapma şuan çok erken ☺️
CansuCaTurkmen Mrvmna Allah razı olsun canım inşAllah benimledir gerçekten büyük stres yaşattılar bana keşke bütün olasılıkları söyleselerdi bende direk gebelik yok diyince çok üzüldüm.
Merrcimek CansuCaTurkmen ayrıca benim ilk değerim 65 çıkmıştı sonra ikiye katladı ve 10 gün sonra kese gözüktü
Nurayuzun CansuCaTurkmen sen hiç sıkma canını ilk 6 hafta beta düzenli artiyormu diye bakiyorlar benim 6+5 keşe göründü diye hatırlıyorum 7+5 kalp atışını gördük 8+5de de duydum oyuzden hiç sıkma canını iyi düşün
CansuCaTurkmen Nurayuzun inşAllah kuzum suan biz 4+5 gözüküyoruz o yüzden evet erken herkesin yazdığına bakarsam ama direk gebelik yok denince bir stres olmadım değil. Rabbim hayırla sonuçlandırır inşAllah. isteyen herkese nasip etsin Rabbim. 🙏🏻🌷
Nisanurr CansuCaTurkmen canım bana öyle söylemeleri saçma geldi ama inşAllah yarın ki değerlerin güzel çıkar