sbelll Tetenoz aşısı oldum dün ama bugün çok ağrıyor kaldırmakta zorlanıyorum,sağlık ocağından söylediler tecrübeli anneler ne zaman geçer bu ağrı
MEAsya sbelll benim üç gün ağrımisti hemşireye oyle söylemişti ikinci doz tetenoz asisinda bişey yaşamadım ama geçmiş olsun cnm
Duyguderinderen sbelll vallahi bu 3 gebeliğim bundada aşının ağrısı 1 haftayı buldu üzerine yatamadım bazı insanlarda olmuyormuş
Dilekcnkn sbelll Benim ağrımadı hiç önceden vurulduğunda ağrımıştı çok ama bu sefer eve geldiğim gibi parol içtim ve hareketsiz bırakmadım günlük işlerimi yaptım üzerine bile yattım hafif sızlama oldu sadece o kadar
sbelll Dilekcnkn üzerine yatamıyorum ki zaten çalıştığım için hareket halindeydim ama bünye ile ilgili sizin farklı demkkki
ozge_sblr sbelll benim sadece 1 gün ağrımıştı. Şuan banyo yapma aşıdan sonra bir gün yapmamak lazım ya yarın gir banyo yap o rahatlatır. Ben 2. gün banyo yaptım ağrı felan kalmamıştı. Bünyen zayıf biriysen daha uzun da sürebilir ağrısı tabi
ozge_sblr sbelll beni de uyaran olmadı sağlık ocağında babamlar kovit aşısı oluyor babam dedi kızım aşı oldun duş alma diye. Bir sakıncası yoktur ama yine de enfeksiyon kapmasın diye mi yoksa aşının etkisi için mi duş almayın deniyor bende tam bilmiyorum. İkinci doz da almazsın. Kolunu yukarıda tutmaya çalış şişkinlik olmasın kolunda
Dilekcnkn sbelll Evet ben toplamda 4 doz vurmuştum önceli gebeliklerimde yani bu sefer aklıma geldikçe bile ağrıyordu olurken çok yandı hemşire ağrı kesici falan iç dedi gittiğin gibi bu sefer ağrımadı valla çok şükür inşallah sizinde geçer bir an önce
sbelll ozge_sblr Seda_nrr inşAllah ağrımaz ya müşteriye para üstü vercem kolum kalkmıyor 😀bu halimize de şükür 🙏
Burcu4135 sbelll bende dün oldum hafif sızlanma var o kadar parol ic demişti ebe bana gece yatarken ictim rahat ettim. Cok agrıyorsa parol ic bitane
Mom726272 sbelll 3 gün ağrımıştı benimde sola dönüp yatamadım geçene kadar canım çok ağrın varsa Bi tülbentle sarılı buz koy koluna yada parol iç hemşire çok ağrırsa bunları yapabilirsin demişti
Seda_nrr sbelll aynen allahtan uzun süren birşey değil 🙏🏻 Siz ilk gün ağrımadı ikinci gün ağrıdı diyince kalktım evi süpürdüm sildim şimdi iki gün yapamazssam 😂😂