Byznrgk Kızlar hiç çatlağım yoktu 4. Aydan beri Lierac kullanıyorum şuan 28. Haftam ve aynaya baktığımda hafiften çatlamalar başlamış kırmızı kırmızı 😔 yeni başladıgi için belki önlenebilir veya geçebilir diye düşündüm bildiğiniz bir ürün veya yapabileceğim bir şeyler var mı 😔
Kozmooneri Byznrgk selamlar, kozmetikle cok ilgili biri olarak lieractan ziyade yağ formunda bir şeyler kullanmayı denemenizi öneririm daha kolay emilebilecek Mustela, Bio Oil ya da Frei Öl markalarinin ürünlerine bakabilirsiniz.. Belki daha faydalı olur..
Taze_gebe Byznrgk aynı durumdasınız benimle liearacla başlamıştım 28lerde bi günde morardım sonra can havliyle biooil aldım vs aöa ilerledi benim bşraz da saldım siz boşlamayın bol su ve krem yağ devam edin kendi doktorum lieracın onarıcı olduğunu içinde elastikiyetle ilgilş maddeler olduğunu vs doğumdan sonra bile sürmem gerektiğini pes etmemem gerektiğini söyledi hindistan cevizi yağı vs destekle dedi siz pes etmeyin ilerlemesin kaşımayın bi de
Seryy Byznrgk badem yağı kullan diyolar bio oil kullanıyorum bende ama tek başına yararı olmayabilir yanına badm yağı al diyolar
zehranurr Byznrgk bazen sadece çatlarsın. Ne yaparsan yap ööööyle çatlarsın. 21 22. Haftada başladım çatlamaya şimdi 25 haftalığım 9 10 tane çatlağım var. Bebe yağları kremler hikaye. Genetik olduğuna yemin edebilirim ama ispat edemem
Byznrgk zehranurr karnımdaki çizgileri görmeden önce genetik olabileceğini asla kabul etmiyordum yani bakımla ilgili olduğunu düşünüyordum ama gerçekten ilgisi varmış ya
Gokcecelik Byznrgk lierac kullanıyorum bende üstüne zeytinyağlı nemlendirici yine karnımda 2 3 tane kırmızı kırmızı belirmiş bence genetik benim önceden de vardı çatlağım kremler korur zannetmiştim ama yok çatlıyorum yine 😔😔
3prensesannesiii Byznrgk tamamen genetik canım benim 3. Hamileliğim hiç çatlak yok mesala anneminde yok hiçbirşey de kullanmıyorum Hindistan cevizi yağı sürüyorum çok gergin hissettiğimde o kadar
Byznrgk 3prensesannesiii evet genetik sanirim anneme sorduğumda o zamanın şartlarına göre vazelin kullanmama rağmen çatladı karnım demisti teyzemin falanda hep çatlamış 😔
Byznrgk [silindi] aynı şekilde bende belirli belirsiz bir iz gördüm ilk başta ama sonra başka yerlerde de görünce dedim tamam yani çatlamaya başlamış 😔
zehranurr Byznrgk annemle halam çok çatlamış bende 11. Haftada doktor tavsiyesi ile bebe yağına başladım sonrasında hem krem hem bebe yağı kullandım ama yok çatladım. Benden 10 hafta ileride hamileliği olan bir yakınımda bir tane çatlağı yok. Annesininde olmamış.
Byznrgk shinemuu ben her akşam sürüyordum sonra biraz kaşınma başlayınca sanirim yetersiz olacak sabah aksam süreyim dedim son bir haftadır sabah aksam suruyordum ama engel olamadım malesef
Austosprensi_ Byznrgk bio oil kullanıyorum hafif bende de kırmızılılar var 5.aydan beri 29.haftadayim inşllah öyle kalır çoğalmaz ama catlayacaksan catliosun bunu anladim
Minigimm0611 Byznrgk 34teyim hiçbişey kullanmadım henüz catlamadım inşallahta catlamam henüz bişey kullanmadım.ama burda okuyorum hep onu kullandım fayda etmedi bunu kullandım fayda etmedi diye çatlayan her türlü çatlıyor sanırım.