Civcivim000 Flora34 merhaba çok silik gördüm ama kuruma çizgisi mi acaba diye tereddüt etmedim değil test varsa elinizde yarın ilk idrarla tekrar yapın bence
BegumIscanTunc Flora34 çok hafif silik çizgi var 2 gün sonra tekrarla istersen olmadı acilden kan verip kesinleştir canım hemde için rahat eder
Purpura26 Flora34 Adetime 3 gün kala aynı böyleydi. Ama beklemeden çıktı.Erken gebelik testi aldım hemen azcık daha belirgin çıktı onda. Kan verdim 17 çıktı. Yani daha kana bile yeni karışmıştı 😊
ilkgebelik123-_ Kuzum benimkide böyleydi resmen ışıkla belli oluyordu kuruyunca incecik çizgi oldu değerim çok düşük çıktı hayırlı olsun
Civcivim000 İlk bakışta var gibi çok silik ama dikkatli bakınca sağ tarafta ıslaklığın gölgesi var gibi o yüzden kuruma çizgisi olabileceğini düşündüm dediğim gibi ilk idrarla tekrar bakın bence kan vermeye gitmeden evvel
ilkgebelik123-_ Purpura26 ah aynı benim erken gebelikte çıkmadı kasette çıktı aynı böyle ve 18 çıktı 🤗
Lokumunannesii Flora34 hayır var bence çok silik duruyor ama var canım mutlaka kan ver bizimse iki gün kala bu şekıldeydı https://resmim.net/i/96v6
minipanda Lokumunannesii herkesin yumurtlama günü farklı siz erken yumurtlamışsınız ondan daha koyu bu bayan geç yumurtlamış bence ikinizede hayırlı olsun saglıkla kucagınıza alın
Asdasfg Flora34 ertesi gün sabah ilk idrarınızla yapın bide testi o zaman daha net belli olur var gibi silik bi çizgi
Soulfly Flora34 3 gün varken benim de böyleydi, kan verin bence hemen ☺️ Rabbim gönlünüze göre versin 🥰
elifmom2 Flora34 benimki ışıkla bile zor görünüyor du canım senin böyle bakınca cok silik var gibi biz 26 haftalık olduk kan ver senind e var gibi Allahın izniyle☺️🤲🏻