Senel6767 MiniMiniKus tabi yapacak birini bulursa benile ne olursa benim eşinmese onlar oluyor dersin ikimizde hamileyiz🤣
MiniMiniKus Senel6767 O sorun bizde de var Bazen şüphe ediyorum hangimiz hamileyiz diye Arada onun karnını sevdiğimiz oluyor 🤣🤣
Ervaerva Hiç yemek tarzında bir aşermem olmadı geçen gün kızımla bir inşaatın önünden geçiyorduk bir anda inşaatın kokusunu canım cekti böyle gidip duvarlarını yalamak istedim bak yine aklıma geldi fena oldum 😩😩
Kader63ismail MiniMiniKus sivas tebeşiri youtubede gordum yiyolardi gorus o gorus yolda taslari elime aliyom yenir mi die bakiyom sonra bidaha atiyom hep sert😂internetten siparis etmek istiyom bizim adam alma diyo kafayi yicem
Aslitemiz MiniMiniKus ikinci kızima hamileyken çok acayip toprak yemek istemiştim ama yemedim 🤣 şuan üçüncüye hamileyim sadece tuzlu şeyler canım çekiyor acayip tuzlu yemek istiyorum yeşil zeytin tuzlu erik tuzlu elma dolma yaprağı tuzlu olsunda ne olursa olsun🤣🤣🤣🤣
Aslitemiz zeynepasel50 bende öyleyim canım 11 haftalık olacak yarın ama kusma aşırı çok ilaçla iki gündür ayaktayım tuzlu şeylerle az olsun tok durabilmek için bastırıyorum az az midemi ilaç iste doktorundan bana önce piralmdr verdi onun faydasını görmedim şimdi dremamine yazdı iki gündür ki iyiyim ilaç kullanıyorum diyede midemi doldurmuyorm az az yiyorum okadar kötüydüm ki tahlilinde bile açlık çıkmış Allah yardımcın olsun çok zor
zeynepasel50 Aslitemiz Allah seninde yardımcın olsun canım çok zor gerçekten hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
CananDmrkle eeebruuu benimde çiğ köfte çekiyor çok ama yemiyorum doğumdan sonraya uzun liste yaptım 😂😋
Mukocetin eeebruuu benimde ilk ay çiğ köfte çekti gece yarısı kalkıp yaptım 4 ay kadar yedim ama şimdi görmek istemiyorum aşırı tiksindim 😄
Nurcanatila6 Esma_ozdemir malesef ki bende daha öyleyim bir de kilolu hamile kaldım doktorum hemen diyetisyene dedi 😂😂
Sibelrx MiniMiniKus mangal istiyorum ama herkezde calisiyo yapilcak yerde yok kaldim boyle 1 haftadadir aklimdan cikmiyo 😀