Melakya MiniMiniKus ne garıpkı ılk grbelıgımde resmen kapı kulpu ole metal gorunumlu seler cekerdı canm 😂😂 dr gıttım soyledım meger demır eksıklıgm varmıs takvıye vermıstı😂
DenizBilge Kahvehanelerde olan yeşil kivili oralet çekti canım ekşi mayhoş. Yarın eşim etrafta kahvehane bulup alacak birkaç yapımlık. Sağlıksız ama Ekşi ekşi ne güzel olurdu.
Dloss MiniMiniKus ben çok severdim yumuşatıcı kokusunu ilk haftalarda kokusundan tiksinince kullanmayı bıraktım. Neyse ki sivi deterjan kullanıyorum da çamaşırlar sert olmuyor 😅
begonvil123 MiniMiniKus valla benim öyle meyve filan istedi canım arada ama hamileligin son aylarinda canim aşırı derecede beyaz sabun cekiyodu eve aldim azicik ucundan tafina bakayim dedim eşim izin vermedi ama gidip gelip elimi yikiyodum ellerimi kokluyodum koku gidince bi daha yikayip kokluyodum
Glsn58 MiniMiniKus eşim güllü el sabunu almıştı ellerimi yıkadıkça canım gül şerbeti çekmişti ki gul şerbetini de hayatımda bir kere 5 yaşında içmiştim neyse ki netten bulduk rahatladım:)
birtriptanesi MiniMiniKus toprak aşermişti bahçemizin toprağından temiz olduğunu düşündüğüm bi yerinden azıcık ağzımda dolandırdım da geri tükürdüm 😅 küçükken de odamın duvarındaki alçıyı soyar çıtır çıtır yerdim. Kan değerlerim normal aslında neden böyle bilmiyorum 🤷🏻♀️
Sevil23 Benim canım aşırı derecede toprak yemek isitiyor ya resmen toprak aşeriyorum ama normal toprak değil, şu sarı olandan var ya 🤣🤤🤤🤤🤤 oda çok zor bulunuyormuş 🙄
Elif_Can_67 Nefesim01 Suan kızıma hamileyim 23 haftalik ben hamileliğim boyunca hic tatli yedim surekli eksik suan bile elimde şalgam suyuyla geziyom evin icinde her dk icesim geliyor
Elif_Can_67 Şalgam suyundan nefret eden ben hamileliğinin basindan beri elimden düşmüyor su niyetine o eksi eksi 😂😂😂😂😂 hamile olgumu öğrenmeden once sabahin 4 de havuç diye uyanmıştım bende
muallimehanimmom5 MiniMiniKus 15. Haftadayım canım hiçbir şey çekmedi her şey kokusu rahatsız ediyor 😓 çikolata delisi ben görünce bile midem bulanıyor genelde erik eksi elma felan seviyorum 😉 bakalım asermek nasıl olur merak ediyorum 🙈