Adalina09 MiniMiniKus Instagram’da falan görüyorum şekilli renkli kokulu mum yapıyorlar onları yemek istiyorum 🤣
Emelg MiniMiniKus bende eşime naegile yaparken tütün koktu kızımda yalamıstım artık ıslak tütüntü tadına bakınca geçti 🙈 ikinci hamileliğim bundada koruk istiyorum üzümin olmadan gali biraz sulanmıs en ekşi hali bekliyorum 10 güne kadar olur diye
AnayimBenAna_ BeyRah bu bendede oldu ilk haftalarımda aklımdan bişey geçiyordu ve o o gün içinde bi şekilde karşıma geliyordu ya komşu yapar getirir ya eşim alır çok mutlu oluyor insan 😂
Burcummmm _merveksk ay beeeen limon limon limonlu dondurma normalde hayatta sevmem limonlu dondurma mı olurmuş derdim şimdi her yalamada oh cekiyorum 😂😂😂 her seye limon sıkıp yiyorum 🍋 🍋🍋🍋🍋🍋❤️❤️❤️❤️
osm MiniMiniKus 23+4 teyim ama hamileliğin ilk haftalarıydı sanırım instagramda birisi eşinin hamilelik haberini aldıktan sonra çiçek almıştı ertesi günü. eşimi arayıp canım çiçek çekiyor demiştim 😂😂
EdaBr zehranurr ayy ben de, bir de amonyaklı aldım geçen gün. Zor tutuyorum kendimi koklamamak için 🤭😅😅
gulsahasel 10 haftalık hamileyim ve sürekli sarımsaklı ve sarımsaklı yoğurtlu yemekler aşeriyorum içimden nasıl birşey çıkıcak gerçekten merak ediyorum o yüzden 😀
3MelekAnnesi3 MiniMiniKus benim ki garip değil ama sürekli naneli seyler yiyorum seker sakız vs hatta gecen gün saat gece 12 1 yine istedi eşimede kıyamadım viks vardı aldım elime koklaya koklaya uyudum 😂😂
honeysmom MiniMiniKus Biraz komik olabilir ama kokulu bi tuvalet kağıdı var, gidip gelip onu kokluyorum, hatta küçüklüğümdeki hatıra defterimin kokusuyla aynı resmen 😂 beni çocukluğuma götürüyo ama gerçekten çok güzel bir kokusu var 🥲
MiniMiniKus honeysmom Ben o peçeteleri hiç sevemedim alerji yaptı bende olsaymıs güzel koktugu için canım isteyebilirmiş demek🤣