2bebek3gebelik zehranurr dimi aynen boğazım bi tuhaf oluyor ama artık yapmamam lazım çocuğa zararı olacak Allah korusun
Senel6767 MiniMiniKus tabi yapacak birini bulursa benile ne olursa benim eşinmese onlar oluyor dersin ikimizde hamileyiz🤣
Beyzanuraslan MiniMiniKus lavaboları ilaçlarken çamaşır suyu kokusunu çektikçe tereyağlı börek çekmişti canım 😂😂😂
Dilekleklek MiniMiniKus hqhahah bi karikatur vardi hamile kadin kocasina “canim yeni koltuk takimi cekti” diyodu aklima onu getirdiniz 😁😁
BeyRah Esma_ozdemir ye valla ye şifa olsun. Bende ki ilk bir ay deli gibi yedim, 2 kilo almışım. Sonra bir mide bulantıları amaaaaan dedim ah o eski günler 😂 canın istiyorken ye. Normal yani merak etme 😂
Pembe89 MiniMiniKus evet ya bende 10+3 üm tatlı bişey ağzımdan geçmemiştir. Cinsiyet habercisi falan mı 😂
Derya nevamm1 kullanıyorum demir ilacı 😂 demek ondanmış bende diyorum ne güzel kokuyor böyle ucundan azıcık tadına baksam😂
Mltm07 MiniMiniKus dezanfektan kokusu 😩 kes gibiydim ilk baslarda bu hafta hic koklamadim zararli diye elim gidiyor arada calisirken 😂
Zero2344 MiniMiniKus domestos aşırı mutlu ediyor kokusu sürekli koklamak istiyorum ev hep domestos koksun istiyorum 😁