zehranurr Sultan3455 minimum kullanmaya çalışıyorum gerçekten kullanılması gereken yerlerde kullanıyorum. Önceden her yere kullanırdım şimdi cifle falan işimi görmeye çalışıyorum biraz daha masum gibi geliyor
shinemuu Sultan3455 Genelde o işleri eşime yaptırıyorum. Kendim yapacaksam çok az miktarda kullanıyorum mecbur.
MiniMiniKus Ben tuvalet banyo dışında kullanmıyorum kullanmadım da hiç Oralara kullanırken de kapıyı açık bırakıyorum cabuk cıkmaya calısıyorum ve iş bitince kapıyı kapatmayıp baya bi havalandırmaya calısıyorum
Sultan3455 MiniMiniKus ya bende normalde yapmıyordum ama banyo tuvalet için bugün mecbur yaptım çok miktarda kullandım
MiniMiniKus Sultan3455 Dikkat edildiği sürece sorun olduğunu düşünmüyorum ben Herşey e aynı düzeyde dikkat edemeyiz bizde insanız ve hep birileri olmayabiliyor yanımızda :)
Haticecakirr Sultan3455 ben aşırı kullanıyorum sanki kullanmayınca temiz olmamış gibi hissediyorum yaptığımın çok yanlış olduğunun farkındayım ama bırakamıyorum
Derya2867 Sultan3455 ilk trimesterdeyim kullanıyorum mecburum tuvalet ve lavaboları çamaşır suyuyla ovalamadıkça kesinlikle içim rahat etmiyor fazla solumamaya çalışıyorum açıkçası sakınmıyorum çocuğumu birşeyden
Balarisi23 Sultan3455 bende çok fazla kullanıyorum banyo WC lavabolar vileda suyuna bile katıyorum bazen şu an da bile bu postu görmeden mutfak lavabosuna çamaşır suyu döktüm hep sararmış gibi geliyor heryer temiz olsun istiyorum 🤦🏼♀️🤭