17 mayis sabah doktor kontrolüm vardi 36+1 günlük 2681 gr kilosu gelişimi normal ama senin odemlerin artik aşırı seni dogum a alacam dedi doktorum .36+6 ya dogum için randevu verdi miyom ameliyatı da olacağım için sezeryan olacaktı. Pazartesi ekg kan idrar ne varsa tahlil verdim 3 e kadar hastanedeydim .sonuçlar iyi çıkmıştı. Ama gidip gelirken dolmuşla gitmiştim ve hastanede cok fazla yürüdüm eve geldiğim de 7 8 bin adim atmis gorunuyordm. Saat 5 gibi yemek yedim sola dönüp yattim sola dönerken bi ıslaklık hissettim çis kacirdim sandım lavaboya gittim durmadan akan bi su vardi bi kalktim kan da var çok korktum evde tektim esim isteydi sabahta herseyi tek başına yapmıştım esime izin al bak bu ara sancilarim var desemde birsey olmaz deyip ise gitmisti. Neyse hemen doktoru aradim suyun gelmis hemen çık gel dedi komşuyu aradım beni hastaneye bırakın diye esimi aradım cik gel diye ama eve gelmesi en az 2 3 saat sürerdi. Hastaneye giderken yanima hic birsey almamışm o panikle sadece bi depend takmıştım bide çantaya yedek depend ile şarj aleti koymuştum. Aksam 6 7 arasi acilden giriş yaptim sonra nst ye aldilar hemen ekip toplanana kadar 3 cm açıklık vardi ama sıfır sancı dogum sancısı nedir yaşamadım. Doktor spinal dedi cikti tansiyon 14 9 idi.19.29:19 sn sinde bebisim ağlıyordu bi öptüm götürdüler. benim ameliyatim 9 a kadar devam etti .doğuma kimsesiz girdim evraklarimi imzalarken alttan suyum geliyordu kovit testi aldılar ama sonuç bekleyemeyiz pozitifmis gibi girsin herkes dediler yemek yediğim için anestezi sıkıntı çıkarır dediler ama tansiyon yükselince onuda umursamadilar .2 saat içinde hersey oldu bitti ben hic birsey anlamadim sadece belimden yapılan ignenin acısı aklımda kaldı. En kötü yanı çıktığımda bebeğimi vermediler solunum sıkıntısı var dediler kuveze alınmış 2560 gr 47 cm dogmustu 8 gun kuvezde kaldı ağlaya ağlaya yenidogan ünitesi kapılarında gezdim ilk 3 gun sonrasi evden sut sagip götürdük kendi acımı derdimi unutmuştum. Simdi 25 günlük minicik uykusuz gecelere alışıyorum bin şükür ki yanımda boncuk boncuk bakiyor😇