Melike_Alp Aylinarya 21inci haftamda ogrendim oğlum olacagını 32 haftalıgız hala degişmedi oğlum oluyor 💙🙏😍😍 12 hafta biraz erken gibi degisebilirmi belli olmaz
Dilara0638 Aylinarya ben 12.haftada oğlum olacağını öğrendim 13 te tekrar baktı oğlan dedi 18 de yani dün kontrolüm vardı bi değişiklik olmadı erkek olduğu kesinleşti 💙😊
Aylinarya Amineafra sizin neydi cinsiyet 😍 o zaman anormal bi durum yok etrafımdakiler çok erken 12. Haftada belli olmaz felan dediler kafam karıştı malum bu dönemde herkes kadın doğum uzmanı kesiliyo 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
1Anneee 12.haftada bir tahmini vardı doktorumun 16da netleştirdik.. Aslında doktorlar biliyorlar kemik yapısından bile anlıyorlar ama yüzde 1 yanılma payı bile olsa netleştirmeden söylemek istemiyorlar sanırım 🤷
elifmom2 Aylinarya benimde 13 te belli oldu canım değişmedi 26. Haftadayım kızım olacak Allah nasip ederse ❤️
elifmom2 Aylinarya ya geneli doğru cıkıyor canım nadiren yanıldıkları oluyor doktorlarında Allah sağlık versin insAllah öncelik☺️🤲🏻
ilknurr20 Aylinarya 13. haftada %90 erkek diye tahmin etti doktorumuz 16.haftamda gittigimde tamamen netleşti ☺