Zeynepplt63 Kızlar dün kontrolüm vardı doktor bazı testler istedi yaptım bide bebek erkek görünüyor dedi çok sevindim ama kız erkek farketmez sağlıklı olsun yeter bide karnım çok cikmiş doktor normal dedi sizdede böyle oluyor mu
Aslihan0609 Zeynepplt63 benimde 15+4 erkek dedi banada doktor karnim cikti baya buyuk olur karnin dedi yapiya gore degisiyormus gobek cikip cikmamasi ic karnimiz dar oluyormus
Zeynepplt63 Aslihan0609 banada öyle dedi bazıları var hiç çıkmıyor benim karnım 13 hafta da başladı cikmaya
Aslihan0609 Zeynepplt63 ayni benimde canım sıkıntı yapma sagliklari iyi olsun da.. nasil gidiyor peki hamilelik
GulcanDongel Zeynepplt63 herkesin bir değil ki, benim de erkenden çıktı şuan 18+4 haftalığım, çıktı karnım üç kilo almışım 🙈 ilk üç ay korudum, sonra bi kilo almıştım.. Üç haftada iki kilo birden aldım iştah çok açıldı 🤦♀️
Zeynepplt63 Aslihan0609 aynen Canim valla ilk başta çok kötüydü şimdi biraz biraz iyi mide bulantım oluyor birazda bel ağırsı oluyor senin nasıl Canim nasıl gidiyor
Aslihan0609 Zeynepplt63 benimde sabahlari kahvaltiyi fln gec yaparsam bulantim oluyor bide mutfaga girince kokular etkiliyor beni baya. Benimde sirt ve bel agrilari basladi işte surekli oturuyorm diye dusunuyordm normal demek ki
Zeynepplt63 GulcanDongel valla benimde iştah çok acildi kilo fazla alamadım bide daha erken daha alırım diye düşünüyorum benimki 13 hafta da karnım cikmaya basladi
GulcanDongel Zeynepplt63 dikkat et ama şu üç ayı bitir öyle al ilk üç ay önemli, o yüzden şanslıyım ben 😇 illaki alıcaz ama bebek üç ay kandna besleniyo o yüzden dikkat etmek gerek.