Meltemmkbs ruyadandunyaya bence de öyle hayırlısı ile dünyaya gelsinler inşallah sizde sağlıkla büyütün meleğinizi 🧿🙏🏻♥️🥰
Nilyzbn ruyadandunyaya tam olarak ne zaman ayağa kalktınız tuvalete vs tek başınıza gidebildiniz idrar yaparken canınız acıdı mı bebeği kucağınıza alabildiniz mi
ruyadandunyaya Nilyzbn hiç yanma falan olmadı ikinci gün kendim kalktım yataktan tek başköa oda içinde yürüdüm ama bebeğimi kucağıma alırken karnım ağrıyordu yastıkla destekleyince ağrı olmuyordu onun için ikinci doğumda emzirme yastığını yanımda götüreceğim
Cacaege ruyadandunyaya ne güzel bir doğum olmuş sabaha sezaryenim var bende korktum açıkçası okuduğum o kötü hikayeden sizin doğum tecrübeniz çok iyi geldi 💕
ruyadandunyaya Cacaege zaten o korkulu sezaryen hikayelerini anlatmamak gerekiyo ayrıca spinal ve epidural de iğneden hiç korkmayın hiç acımıyor inanın damar yolu açılınca daha acıyo 🥰
ruyadandunyaya Cacaege haber vermeye çalışın dua ediyorum sizin için sağlıklı bi şekilde bebeğinize kavuşursunuz inş
tkkece ruyadandunyaya ne güzel anlatmışsınız gerçekten içim rahatladı çok sağolun🙏 benim de bebek iri olduğu için sezaryene doğru gidiyoruz ve epidural ve sondadan çok korkuyorum😔
ruyadandunyaya tkkece sonda takılırken zaten hissetmiyorsunuz çünkü anestezi verilmiş oluyo çıkarırken de hiç kendinizi sıkmayın sıkmayınca da ağrısı vs olmuyo ☺️
Cacaege ruyadandunyaya Allah razı olsun sizinki gibi su gibi geçti 🌸kum torbası koydular hafif ağrı var ama sezaryeni spinal iğneyi hic hissetmedim çok güzel geçti