elaweannesi Hanımlar 6 haftalık hamileyim bunları tüketen war mı zararlı deniliyorda bende tüketmiyorum duyduğum andandır Kahve çay kola ketçap mayonez kızartma
Glsn1 elaweannesi hepsini tükettim tüketiyorum sıkıntı etmeyin bu kadar abartılmadığı sürece hiç bişey olmaz çok sakınmayın
Serapem elaweannesi kola falan çok ara ara icmisimdir ama kizartmasizda olmuyor ya🙈 kararinda yiyin hep birakmak bana saçma geliyor
Asyaayaz1 Doktorum en başında hiçbişeye yasak koymuyorum hasta değilsin gebesin herşeyden abartmadan yiyebilirsin dedi hep öyle yaptım halada yapıyorum 🌸
Glsn1 elaweannesi benimde ilk ama doktorum herşeyden abartmadan yiyip içebilirsin dedi ben sigara kullanıyorum alkolü sordum arada 1 bardak içebilirsin bi zararı olmaz şişeyi devirecek halin yok ya dedi çok kasma canım hiç bişe olmaz
Funda2735 elaweannesi hepsini tükettim çay kahve çok aram yok mayonezi de kararında gerektiği yemeklerde Yedim 20 haftalığız şimdilik bişey yok
ivmenas elaweannesi cok tuketmemeye calis ama canin onlari istiyorsa da azcik ye. Ketcap mayonez paketli gida yani yemesen daha iyi tabi. Kizartma da kilo aldirir ama baska zarari olmaz herhalde. Cay kahve de yediginiz besinlerin degerini azalttigi icin sizin degerleriniz duser bebek zaten alacagini aliyor onu bi sey olmaz 😀 ama gunde bi kahveden bi bardan caydan da bir sey olmaz
Sed22-09 elaweannesi arada yiyip tüketiyorum canım zaten ilk 3 ay senin kanından besleniyor bebek, fazlaya kaçmayacak şekilde tüketebilirsin ben şahsen hiç bişeyi yemem demedim canım istediği sürece yedim yemediğim şeyler belli onuda için almadığı için yiyemiyorum😂
Morvy elaweannesi bence mayonez hariç hepsini abartmadan yiyebilirsiniz. Mayonez çiğ yumurtadan yapılıyor nolur nolmaz gerçi hazır mayonez içinde nekadar yumurta vardır bilemiyorum💁🏻♀️
Eryener93 elaweannesi doktorum bana, kahve, asitli içeçekler, sakatat olan herşey ve çiğ olan ürünler Salam sosis sucuk çiğ köfte gibi şeyleri yasaklamıştı, Tabi çok canım çektikçe nefsim körelsin diye tadıyorum🙈
mcansu elaweannesi kola tüketmiyorum zaten normalde de alışkanlığım yok. Günde 2 bardak açık çay veya sütlü kahve tüketiyorum hangisini canım isterse. Kızartma da abartmadan haftada 1-2 kez Ketçap mayonez de aynı şekilde. Temelli sınırlamadım canım çekince ama abartmadım da öyle ilerliyorum.