Zamanbukucu Merhabalar, Sepet beşik içindeki yatak nasıl acaba? Nevresim seriliyormu sepet beşige ? boyutu nedir ortalama seriliyorsa ? Sipariş vericem kısmet olursa ama vermeden de bunlar kafama takıldı sizlere sorayım dedim 🤗
Eylul_naz09 Zamanbukucu ıncecık bı sungerı var ve nevresım setı gbı bısı serılmıyo .ben ıcıne reflu yatagını koyup öle yatırıcam
Zamanbukucu Eylul_naz09 bende babynest var o olır mu içine acaba? Kafa kısmının altına birşeyler koyup yğjselterek kullanırım diye düşündüm reflü yatagı almadım
Eylul_naz09 Zamanbukucu besıgın buyuklugune gore degısır bnce sepet besıkler de boy boy galıba alıcagın yere bı sor olculerını sunger kalınlıgını ıstersne
Nalanmalkoc Sepet beşiği bende yatak odama tanıdık vermişti koydum ama hiç kullanışlı gelmedi gece uyanınca emzirmek için göremiyosumuz yanları kapalı zor olur diye düşündüm bu anne yanı beşikler var onlardan aldım yan tarafı aşağıya iniyor yatagınıza bağlayıp boyunu ayarlıyorsunuz bence daha mantıklı
Asyaayaz1 Bana hediye olarak bebekonfordan görümcem aldı içinde yatağı ufak nevresim uyku seti falan hep birlikte geldi 1 yaşına kadarda yatar gözüküyor genişliği falan güzel tavsiye ederim instagramdan bakabilirsiniz