NazErturk Selam kızlar doğuma az bi zamanım kaldı ☺️ Hastane de hemşireye bebek için neler verilir bilgisi olan beni bilgilendirsin lütfennnn 😂 acemi anneyim
Cansel0694 NazErturk *iç zibin yada citcitli badi istege bagli hangisini verirseniz ic zibin gobek bagindan dolayi rahat oluyor, *Alt üst takim yada patikli tulum Çorap , şapka , eldiven İnce bir battaniye bebek bezi
keyifkahvesi NazErturk iç zıbın alt üst takım yada tulum corap eldiven (takımda yoksa) battaniye bebek bezi
VeraVrea Hastane cıkısı adı ğzerinde hastaneden cıkmak için değil mi. Ben sadece kısa kollu zıbın, eldiven corap şağka vereceğim sanırım şu sıra doğuranlardan gördüğüm o
ivmenas VeraVrea ben de kosa kollu giyecek saniyordum. Annem cocuk 37derece sicaktan cikiyo kisa kollu giyemez usur dedi 😀
Heather NazErturk ilk kıyafetlerin kanlanacağını bilerek, bez zıbın battaniye tulum ya da alt üst takım şapka eldiven
elisamnlannesym NazErturk 10 lu hastane çıkışını hastaneden çıkarken giydiricem hemşireye sadece altı üst zıbın bezi eldiveni şapkasını vericem bebeğim yanıma gelince de temiz temiz ben giydiricem eksik birşey varsa isterler zaten
Aysnn3705 NazErturk bn bi tane alt üst takım eldiven şapka bez çorap bide ince kundak vercem hstane çıkışını çıkarken giydircem
Emel123 Ben beşli hastane çıkış vericem, kanlanırsa üzülmem. Ona bir battaniye uydurdum. Onlunhastane çıkışını da eve geçerken giydiricem.
Merve5561 NazErturk İnan hatırlamıyorum ama ebe doğumdan önce odaya geldiğinde ben sormuştum ne verelim kıyafet diye saymıştı onları hazırlayıp vermiştim şimdi 2.5 yıl oldu sanki ilk hamileliğim gibi hissediyorum kendimi herşey unuttum 😃
KucukAnne538 NazErturk zıbın tulum veya alt üst takım şapka bez birde battaniye ☺️ çorap ve ıslak mendil kullanılmıyor