Berfin3 Dortgoz ben 29 haftanin icindeyim. Bana göre belli ama cevremdekiler hic belli degil diyor 😄 sanırım tesettürlüyüm bol giyindigimden dolayi görünmüyor. Ama evet karnım beni rahatsiz edecek kadar büyümedi henüz
mommasBoys Didii adı üstünde şişkinlik canım 😌 benimde ikinci gebeliğim ama 13-14 haftalarımda hafif belirginleşmeye başladı karnım ki o bile muhtemelen gaz ve şişkinlikti o kadar erken olması pek mümkün değil yani
Hafizeplt Dortgoz yağları kremleri kullanmaya başla canım hemen bol bol da su tüket kendini de çok strese sokma olacağı varsa 24. Haftada oluyo 38. Haftada da burda okuyoruz hep😅
Cagla-91 Arkadaşlar bu nasıl gaz geçmek bilmiyor ya 7. Haftadan itibaren şişmeye başladım😂 şu an 11haftalik hamileyim ve herkes anlıyor hamile olduğumu ilk gebeliğim. Ve ben de korkuyorum şimdiden böyleyse ilerde çok ağırlaşır miyim diye 🥲
Didii Dortgoz ben ilk hamileligimde 8.haftadan itibaren hindistan cevizi yagi sürmeye basladim 16.haftamda doktorum lierac catlak onleyici jel onerdi ve bol su içtim catlama yasamadim. Ama vücut yapisiyla alakali birazda sanirim
Arzuorhan Didii ben canım ikinci hamileliğim bu ve çok erken çıktı göbeğim .11 haftalığız ama baya bir göbek var suan ☺️