Dortgoz On haftalık hamileyim ve karnım belli olmaya başladı çok erken ve bu durum biraz tedirgin etti beni kaçıncı haftalarda belli oldu karnınız hanımlaarr
U-E Dortgoz 10.haftada bnmde belli olmuştu karın içimiz dar oldugu için öyle erken belli oluyor tedirgin olma
Dortgoz Semakacan onu da düşündüm de gaz olmadığına emin olunca buraya yazıp var mı benim gibi olan diye sormak istedim 🙈
Semakacan Dortgoz zayıfsan ondan da olabilir mesela benim 2. Gebeliğim benimde o haftalarda çıkmaya başladı valla 😂
Cansel0694 Dortgoz 20 haftalik oğlum hala saklaniyor 😂 kiloda almadim gerci daha kimse 5 aylik hamile olduğuma inanmiyor yemegi fazla kacirmisiz göbisi var minnak 😂😂
Didii Dortgoz benim ilk hamileligimde 16.haftadan sonra belli olmaya basladi. Simdi 2.ye hamileyim 7 haftalık özellkkle aksamlari siskinlikle beraber baya karnim cikiyor. 2.gebeligi olup böyle durum yasayan var mi peki
mommasBoys Didii adı üstünde şişkinlik canım 😌 benimde ikinci gebeliğim ama 13-14 haftalarımda hafif belirginleşmeye başladı karnım ki o bile muhtemelen gaz ve şişkinlikti o kadar erken olması pek mümkün değil yani
Arzuorhan Didii ben canım ikinci hamileliğim bu ve çok erken çıktı göbeğim .11 haftalığız ama baya bir göbek var suan ☺️
Serapem Dortgoz benim 7. Ayda basladi daha çok yayvan olduğu için kalçaları doğru gidince pek belli olmadı şu an zirveyi yaşıyoruz 37.hafta🤪
Dortgoz Hafizeplt o kadar erken oldu ki korkuyorum şimdiden başladıysa çatlakların önünü nasıl alırım diye 🥲
Hafizeplt Dortgoz yağları kremleri kullanmaya başla canım hemen bol bol da su tüket kendini de çok strese sokma olacağı varsa 24. Haftada oluyo 38. Haftada da burda okuyoruz hep😅
Didii Dortgoz ben ilk hamileligimde 8.haftadan itibaren hindistan cevizi yagi sürmeye basladim 16.haftamda doktorum lierac catlak onleyici jel onerdi ve bol su içtim catlama yasamadim. Ama vücut yapisiyla alakali birazda sanirim
ege_ayaz_mom Dortgoz bizde 12 +3 günlüğüz ve göbüşümüz çıktı benim diğer iki hamileligimdede böyle olmuştu erken cikiyo🤗 ama çok hoşuma gidiyo🤭
Dortgoz ege_ayaz_mom fena değil aynaya bakınca miniğimin belirtisini görmek ama çatlak konusu ve son aylarda çok ağırlaşır mıyım korkusu biraz moral bozdu açıkçası 🙈 sağlıkla kucaklayalım inşallah miniklerimizi 🌸
ege_ayaz_mom Dortgoz hiç korkma canım millet onuz beşiz üçüz ikiz tasıyolar biz bir çocuğumu tasiyamiycaz😂😂