iremk00 eren88 ekşime için süt bulantı için kesinlikle limon hem çok iyi geliyor hem de faydalı ben 2.5 ay boyunca her gün kustum bazen günde 4-5 defa kusuyodum ama limon bastırdı günde bir tane yesen rahatlarsın
derya46 eren88 kabak cekirdegi marul tere roka havuç kraker leblebi bunlar iyi geliyor bi süre bunu cekeceksin canim inşaallah tez zamnda gecer bende cok bulanti kusma oluyordu suan yok cok şükür prilam dr kullaniyordum
Heather eren88 malesef yok. Bir sabah uyandığınızda kensiliğinden geçene kadar bulantı denen şey sürüyor. 12-13. Haftada pıt birden kesiliyor. Sonra 6-7. Aya kadar gebeliğin balayıso geliyor efenim hiç bebe yok gibi.
Zezoli eren88 salatalık hem mide yanmasına iyi geliyor hem de bulantiya. Mide bulantısı için dondurma sıcak günlerde çokta iyi gider🤭 peynir, kraker, leblebi bunlar da bulantiya iyi geliyor.
DFNMRYM BN bulntı çok yaşadm iki hamılelıgımdede mutlaka ekşi yiyin çok iyi gelıyr ama fazla yndıgınde mide bulandyr oda tıksındıryr birde doktordan ilaç yazmasını isteyen bılrsnz BN kullnmştm paramir diye bir ilaç iyi glıyr