Sina Kızlar 8 haftalık olduk bi and adet kanaması gbi başlıyor iğne olnca azalıyor tekrar kırmızı geliyor kahveye dönüyor bu şeklde hamilelğni sürdüren varmı heran düşeblr dedi dr
Minel321 Sina kuzum bol bol dinlen , ayaklarının altına yastık koy uzan , bide bol su iç , ve kahverengi kanama rahimde de eski kanı atıyordur ,doktorum bana öyle demişti sen gönlünü ferah tut dua et gerisi rabbime kalmış
mhndshnm Sina geçmiş olsun canım. Bende aynı durumdayım 😔😔 ne olacak böyle bilmiyorum inşallah bir an önce iyileşiriz 😔😔
Gulsah616161 Sina benim 14.haftada başladı şuan 23 haftalık oldum. Ama hala var sürekli yatırıyor doktor beni iğne ilaç kahveye dönünce cıkarıyor. 5 kere kanamadan yattım. Bazen 9 ay sürüyormuş bende cok korkuyorum. Hala kahverengi renk akıntı var. Allahım yardımcımız olsun.uykularım kactı korkudan umarım sizin sürmez
Sina Minel321 dinleniyorum ikizlere hamileyim ve 2 yaşnda kızımla dinlenebildiğim kadar😞 çok daraldım bi anda kırmızı geliyor kese yannda yoğn kanama varmş
Sina Minel321 dr iğneni oldun ilaç kullanıosun yapcak bişi yok dio serum yatşlda değişen bişe olmaz psikoljn için istersen kal dio