Mervebozkurt35 Memnun kaldığınız sayfaları söylermisiniz fiyatlarıyla birlikte hala karar veremedim ve az bir zamanım kaldı :(
01-adana Mervebozkurt35 damla dızayn sayfasına yaptırdım ben tulum eldiven şapka kapı süsü yastık 150 TL çok güzel geldi tavsıye ederim
Babyandmom_ ruveyda14 Ben de rokokoevi’ nin hastane çıkışını falan beğeniyorum ama dediğiniz gibi biraz maliyetli🌸
dilaraakbulut Mervebozkurt35 instagram gafull_battaniye kizima yaptirdim cok memnun kaldim simdi 22 haftalik hamileyim bidah yaptircam 🥰
Nur000 Mervebozkurt35 mesababykids 3lu takım tulum şapka eldiven 55 tl kesinlikle tavsiye ederim kaliteli ve çok güzeldi memnun kaldım
prensesannesi__ Burda bekliyim bende 😊 madre bebek var Instagram’da ben ordan düşünüyorum ama yinede fikir olsun
Rmys_eyllhfa_ https://resimyukle.io/r/uLXTPKl5tJ Nakışlı tasarımlar diye bir sayfaya yaptırdım 165 TL 10 lu set kumaşı da güzel
milena11 Mervebozkurt35 betüşün hediyeliklerine yaptırdım mutlaka bak çok kaliteli 230 tl ye yaptı. Ama 1 ay falan sürüyor çok geç kalma
Mervebozkurt35 Tugba_ve_dikisdunyasi sayfasından tulum şapka eldiven ve battaniye 130 TL ye sipariş verdim kızlar umarım güzel gelir