Bittercikolata Melikkkeee geçen hafta sancım çıkmıştı halen adet agirisi gibi ağrılarım var 35. Haftadayim bebegim baş geliş 🥺 acaba erken mi doğacak bunu yaşayan var mı ya
Yumurcakk DoğumumTemmuz 17 dedi doktorum 35+5 ama çok aşşağıda hissediyorum kıpır kıpır baze sert vuruo kafasını
Minigimm0611 Melikkkeee Benım akıntılarım var kremsi yapıda beyaz burda okudum bazısı diyorki doguma yaklasınca oluyor falan öyle diye sizlerdede varmı böyle bişey enfeksiyon mu acaba ya aklıma gelmişken sorim
Beyzan Minigimm0611 bende var süt beyaz renkte az az geliyor kötü kokmuyor kaşıntı vs yok hafif yanma var ama o da kas ağrısı sanırım. Burds birileri mantar olabilir dedi doktora sordum dün. Normal dedi
uraluygar Melikkkeee 30 haziranda 39+2de sezeryan olacagim. Hic ama hic hareketlerinde azalma yok aksine daha hareketli ve canimi cok yakiyor. Karnimin ust kismina ayaklariyla cok sert baski yapiyor resmen nefesim kesiliyo😂 biraz uzun ve tombik bi azman var icimdede 😂
Minigimm0611 Beyzan Bende kaşıntı kötü koku hiçbişey yok sadece geliyor ama az degil fazlaca her tuvalete gittigimde nerdeyse.bugün gidicektim sözde doktora ama yıllık izne ayrılmış soramadım pazartesiye kaldı artık bakalım.Ama size normal demiş enazından bunu duyduguma rahatladım.
Beyzan Minigimm0611 inşallah sizinki de normaldir. Bir de sadece alttan muayene ile anlaşılırmis idrar tahlili ile belli olmazmis ona göre hazırlıkli gidin belki bı bakayım der
Minigimm0611 Beyzan çok tesekkürler bilmiyordum asıl bunu öğrendigim iyi oldu öncesinde kuaföre gidin😂
Neseli5 Melikkkeee ben ben 🙋🏻♀️😃 karın neden küçülüyor ki? banada öyle geliyor niye diye tedirgindim doğrusu, ama düşen eden yok normal duruyor, vajinaya baskılar var iğne batması gibi ağrılar var, hareketler devam ediyor maşallah, 35+4üz 😊🌺
Melikkkeee Neseli5 bebek öne doğru toplandigi için küçük görüyoruz heralde😀benimde vajinaya ayaktayken kramp şeklinde agri giriyo ama fazla degil
Neseli5 Melikkkeee aynen yaa baskı olduğu için, birde Sancı çıkmıştı bir ara ondan progestan verdi doktor, onu içiyorum 37ye kadar içicem ondan sonra tamam dedi bakalım Sancı kasılma normal doğum içn istediğimiz için hayrılısı inşallah
EymenAli21 Melikkkeee 37 .hafta önümüzdeki cuma doğum 18 Haziran nasipse kasilmalar çok sıklaştı Allah yardımcımız olsun hepimizinde 🤲