Annecik_ belisslinaa braun kulaktan ölçen modelini model adı aklımda değil. 4 yıldır kullanıyorum, hatta doktorumuz da onu kullanıyor, memnunum
Guldenur Dilekcnkn link yada resmini atar mısınız bende alacağım ama hangisini almalıyım karar veremiyorm
Dilekcnkn Guldenur https://m.trendyol.com/comedones/temassiz-ates-olcer-dijital-termometre-p-43900400?boutiqueId=570919&merchantId=208997 al canım ☺️
Atesbeyinannesi Dilekcnkn memnun musunuz acaba ben de favorilere ekledim ama bir yandan da kararsızım
Dilekcnkn Atesbeyinannesi Memnunum canım yani önceden eczanede o çubuk olanlardan alırdım hep bozulurdu ama bunu yorumlara bakarak aldım bir amcam eczanede çalışıyor bir kaç model gösterdim bunun daha iyi olduğunu söyledi o sebepten bunu aldım bende
Atesbeyinannesi Dilekcnkn teşekkür ederim ben de alayım o zaman daha ateş ölçer almadım kararsızlıktan çünkü 🤗
Kozmooneri belisslinaa weewell koltuk altından ölçenlerden ve medisana hem alın hem de kulaktan ölçenden aldım..
beyza1234 belisslinaa braun temassız olanı aldık farklı ayarlarıyla mama süt banyo suyu vs gibi sicaklıklarıda ölçebiliyor
BsraAktr Xiaomi temassız ateş ölçer aldım inanılmaz kaliteli ve net doğru ölçüm yapıyor ben sağlık personeliyim çalıştığım sağlık kuruluşundaki diğer markalar ile de kıyasladım o yüzden güvenim tam 👍