ElifBzkrt Bugün doktora gittim 5+5 günlüğüm kese boyutu 12×13 mm dedi doktor nasıl sizce? bebekte görünmedi henüz alttan bakıcaktı sonradan vazgecti 10 gün sonra geldiginde karından görünmezse alttan bakarız dedi haftaya bebek gözükür dimi😔
Minikmucize1 ElifBzkrt daha erken görünmeyebilir küçük çünkü anca 6. Haftalarda bebek gözükür sonrada kalp atışı ben 7 haftalık olarak gittim ilk kontrole ama bebek 6+3 çıktı kalp atışı falan hepsini gördük gidince
Calisananne25 Ben 5+6da gitmiştim kese göründü, alltan muayene ile de bebeği gördük ve kalp atışını dinlemiştik
ElifBzkrt Minikmucize1 Benimde son adetime göre daha büyük olması gerekiyor ama 5+5 gözüktü inşallah normaldir geç döllenmedir
FulyaDuman ElifBzkrt bugün bende gittim 5+5 im keseyi gördük fakat bebeği göremedik 2 hafta sonra tekrar gel alttan bakacağız dedi olabilir böyle şeyler sıkma canını normal daha minicik o :)))
ElifBzkrt FulyaDuman seneler sonra olunca hep tedirginlik var içimde :) kese boyutu kac yazıyor kağıtta sizin bide karından mı görüldü kese
Minikmucize1 ElifBzkrt iki haftaya kadar gerilik normalmiş zaten geç döllenmede doktorlar falanda öyle diyo ya iyi düşün iyi olsun canım
Calisananne25 ElifBzkrt amin inşallah en kısa zamanda görür kalp atışını duyarsınız sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah 🍀🙂
Mtlbianne 5+1 di doktora gittiğimde kese görünmüştü. 7 . Haftanın geçmesini bekliyorum kalp atışını duymaya gidicem içinizi çokta sıkmayın ince düşünerek