PelinHekimoglu 34 haftalık hamileyim kızım olucak Allah n izniyle ama bugün doktor kontrolünde beğin çok kan pompalıyormış oksijen azlığından erken alabiliriz dedi iki hafta sonra kontrol olucam duruma göre alıckmış 🙁 Benin’le aynı durumu yaşayan var mı moralim bozuldu .Daha 2.200 gr 😖
Cgla PelinHekimoglu 2.200 gr yine iyi cokta az degil cnm. Yengemin hem erken dogum riski var hemde 900 gr. Insallah sag salim kucagina alirsin bebisini
Sakvsr PelinHekimoglu ablan 40 haftasını tamamlayıp 41 haftada doğum yapmıştı bebeğimiz hastaneden taburcu olduğunda tam 2 kg dı ☺️ Kiloya bu kadar takılıp kendinizi üzmeyin lütfen rabbim şifa versin vakti dolunca gelir dualarımız sizinle ❤️
SemaImikGnes PelinHekimoglu gercektekten herhangi bir bilgim yok ama zaten çokta kucuk değil dogsada sorun olmaz onun icin kendini yıpratma lütfen iyi düşün iyi olsun
ipeksfr PelinHekimoglu benimkide kordondaki kan akışı yavaşlığından erken doğdu. Ama senin 2 hafta sonra kontrol demiş doktorun ve ozamanada kilo alacaktır zaten . İçini ferah tut . 🙏🏻
PelinHekimoglu ipeksfr zaten kordondan az besin gidiyormuş gelişimi zayıf olur dedi ama ayına göre iyiymiş .birde öyle söyleyince korktum oksijen az gidince Beyine hastalıklar çıkıyor ya o yüzden telaşlanıyorum ister istemez canım 😕
ipeksfr PelinHekimoglu haklısın telaşlanmakta cnm ama 2 hafta bekletebilmiş doktorun demekki çok acil değil. Mesela benimki hemen yatış yaptı doğumu başlattı. Sennki bekliyor böyle düşün
PelinHekimoglu ipeksfr evet haklısın canım ikinci gebeliğim benim ilkinde hiç böyle şeylerle karşılaşmadım bu sıkıntılı gidince herşey geliyor insanın aklına .Snin bebişin nasıl toparlandı mı 🙂