Zeynepnurr Kızlar çarşamba günü doktora gittim 5.5 haftalık hamileyim hafif lekelenmelerim vardı progestan 200 mg verdi ama inanılmaz baş dönmesi yapıyo ve sersemleşiyorum kullananlar varsa aranızda sizde de oluyor mu ?
Alpays_Mommy Zeynepnurr baş dönmesi yaptığı için doktorumda bana fitil olarak kullanmami söylemişti hem fitil olarak daha etkili oluyormuş. Ilk 3 ay her gece vajinal fitil olarak kullandım. Yumuşak kremsi gibi olduğu için sorun olmuyordu ve en iyisi hic yan etkisi olmuyordu.
esra556141 Zeynepnurr eğer günde 1 seferse gece yatmadan önce için ozman bi yan etkisini hissetmiyosunuz ama progestan hem fitil hem hap olarak kullanılabilen bir ilac günde 2 seferse doktorunuza danışıp gündüz en azından fitil olarak kullanabilirsiniz
Prensesiminyolculugu Zeynepnurr bende kulladim aynı şekilde baş dönmesi yapıyor ama öyle olduğu zaman doktor gece yatmadan için diyor sizde öyle yapabilirsiniz
HasibeBurhan12 Bende de oluyordu kalkamıyordum ya fitil olarak kullan yada geceleri yatmadan önce at canım ben geceleri atıyordum
Zeynep_Aksa Bende kullandım kaç ay boyunca aynı problemi yaşadım en az 40 dakika gözlerimi bile açamıyordum doktorum fitil olarakta kullanılır dedi
Azramm33 Zeynepnurr yanlıs anlamayın ama kalp atışı duyulmadan bebek görünmeden Progestan kullanımı doğru değil eger sağlıksız gebelik ise onu orda tutmak doğru değil.
ege_ayaz_mom Zeynepnurr aynen canım bende bir haftadır kullanıyorum baş dönmesi bendede oluyor bugün bıraktım ben 🙄
NilDenizpksr Zeynepnurr Benimde ilk başlarda olmuştu aşırı baş dönmesi sersem gibi oluyordum ayağa kalkınca yer ayağımın altından kayiyodu sanki herkes fitil olarak kullanırsam yan etkisinin daha az olacağını söyledi ama doktorum kesinlikle fitil olarak kullanmamak gerektigini belirtti dokturunuza şikayetlerinizi söyleyin ve ona göre hareket edin 🙏🏻
sevilay1124 Bende progestan 200 kullanıyorum içtikten sonra sersemleşip derin uykuya dalıyorum ama ilaç prospektüsünde de uyku hali yapacağı yazıyor
nevamm1 Zeynepnurr banada baş donmesi yaptı doktoruma söyledim progestan yan etkileri çok fazla artık kullanma duphaston vericem onun yerine dedi hiç bı yan etki yapmaz dedi 2 haftadır duphaston kullanıyorum çok korktum ilk başta çünkü adet söktürücü olarak biliyordum bu ilacı ama düşük önleyici olarakta kullanılıyormuş 😕