Alyaesmaa zehranurr Ben bir tane aldım 😂😂 Hastane çıkısı tulum setlerinin içinde battaniyeler var zaten 3-4 tane yeter bence
Dilekcnkn zehranurr Ben 4 tane müslin aldım birde civilden 10 lu halde satılıyordu ağız bezi ama yumuşak güzeldi o şekilde aldım bence fazla olmaz . Ağız bezi olarak diyorsunuz değil mi battaniye olarak değil bazen karışık şekilde yazıyorda internette ondan sordum
Pamugunannesi1 zehranurr Müslini heryerde kullanılıyor o yüzden bence gayet ideal fazla gelirse 6 alırsınız ikiz sonuçta bebekler 😌
zehranurr Alyaesmaa çok fazla kullanılıyormuş puset örtüsü, kurulama için, yazın üstünü örtmek için, alt açmak için. Kurtarıcı gibi geliyor
zehranurr Portakalgeliyor o zaman ben 8 tane alsam yeterli olur herhalde birde havalar soğuyunca battaniye kullanılıyor zaten müslin kullanamam diye düşünüyorum
Mervee5959 zehranurr bende 7 tane aldım indirimde görünce zeypa müslim var outlet bölümü açmıştı bi kere 40 tl ye 4 katlı hemde aldıklarımda sıfır defosuz du onun dışında iki tane penye battaniyesi bitane nohut battaniye var illaki lazım olacaktır
Babymk zehranurr ben oğluma 5 tane aldım müslin. Biri çift katlı battaniye şeklinde. Ağız bezleri de müslin. İkizler için iyi bence müslin herşeye kullanılıyor diyorlar. Altına serersin, üstüne örtersin, terini silersin vs lazım olur
Didii zehranurr bence fazla değil pusetin üstünü ortmek için ne sicak ne sogukta üzerini örtmek için banyo sonrasi bebegin suyunu almak icin denize sokarsan kurulama için vs vs kullanim alani cok fazla benim 1 kizim var 8 tane var
Dilekcnkn zehranurr he 1 tane aldım ben tek çocuk olduğu için sizin ikiz olduğu için fazla almanız normal tabi ☺️
Annecik_ zehranurr sonradan da kullanılıyor. Denize gidince kurulamak için altlarına sermek için bana normal geldi