kelebegimm07 dilbos daha yaygın oluyor erkek bebekte sivri kalkık oluyor kız bebekte yaygın ve düşük genelde hep böyle oldu cevremde
Deletedmom_5 dilbos Yapısal bir şey şahsen benimki çok aşağıda yolda gören teyzeler falan hep doğumun çok yakın karnın düşmüş diyolar ama baştan beri karnım aşağıda
dilbos midekoruyucu cinsiyette karar veremedikleri icin merak ediyorum doguma kadar catlarim heralde 😁😁
dilbos Deletedmom_5 benim oglumdada asagidaydi bunda da asagida birisi gordu araba beklerken kiz bebegemi hamilesin dedi bilmiyorum daha karar veremedi doktorlar dedim 😄😄
Alyaesmaa dilbos İlk kızımda aşağıda ve yaygındı ikinci kızımda yukarıda ve sivri gibi cinsiyetle alakası olduğunu pek sanmıyorum
dilbos midekoruyucu gorunuyo ama hep degisik doktorlar biri kiz diyo biri erkek 23 haftadan snra erkek denildi ama anlamadim 23 hqftadan snra cinsiyet nasl.degisir kimisi diyo.kiz oldugu icin kendini sakliyor diyo kafam allak bullak
midekoruyucu dilbos 🙈 Ayy Allah yardımcınız olsun vallahi, şimdi istediğin kıyafeti de alamıyorsun dimi 🙈 tüh valla. Benim kuzenime 8ay boyunca erkek demişler, son ay demişler ki bu kız 😂😂😂😂
dilbos midekoruyucu valla ne yalan soylim 23 haftada kiz dediler diye cantami kiza gore hazirladim😁 erkek kiyafetide koycam bitane 😁
MineLule dilbos ilk kızımda yukaridaydı bu kızımda aşağıda sanırım rahime nasıl yerleştiğiyle alakalı bir durum
ivmenas dilbos benim erkek ve asagida, gobek inmis dogurursun yakinda diyorlar ama 5. Ayda da asagidaydi