bu-relives12 Kızlar göğüs pompası kullanan var mi marka ve ise yarama açısından tavsiye edebileceğiniz biseyler. Sütüm az sanırım pompayla sağarsam çoğalır mı
Deletedmom_5 bu-relives12 Manuel arıyorsan wee baby’nin cok iyi onu önerebilirim ama elektrikli bilmiyorum
Mavimmzg bu-relives12 mochi marka manuel mutlaka göz atın. Manuel fakat kendi kendine yapıyor. Bnde muhtemelen ondan alacağım
Heather bu-relives12 sağdıkça çoğalır, sistem şöyle ne kadar boşalırsa meme beyin doldurmaya çalışır. Manuel lansinoh kullandımmben hep o zamanlar mochi ypktu olsaydı mochi alırdım.
Deletedmom_5 bu-relives12 bol hosaf iç bestlak damla eczaneden alabilirsin sütün çoğalır sağdıkça emzirdikçe zaten süt kanallarında açılır daha fazlalaşır ☺️
Kelebekdegilkepenek bu-relives12 benimde az geliyor ve wee baby manuel zerre kadar çıkarmadı sütümü, ben dolap uygulamasından medela aldım,sıfırı 2000 tl ikinci elini 150 ye buldum
Akoalalover bu-relives12 sütünüz azsa manuel tavsiye etmem elektrikliler çok daha etkili çekme kuvveti açısından
bu-relives12 Mavimmzg onun için şey dediler sağ göğsünüzden emzirirken soldan akan sütü almak için demişlerdi
Mavimmzg bu-relives12 hmm bugün kullanıcı yorumu okudum iki tane almış işini yaparken falanda kullanıyormuş. Çok kafam karışıyor 😞
Akoalalover Heather mochinin ne farkı var manuellerden çok fazla yorum gördüm ilk çıktığı xaman ama reklam kampanyası mıdır bilemedim
ada94 bu-relives12 çok sık sağılırsa sütün azalır demişti bir arkadaşım. Bebeği sürekli emzirmeniz gerekiyor ki artsın 🥰 lansinohu öneriyorum ben 🥰 ikinci bebişte de kullanıcam
bu-relives12 ada94 bebeğim bir anda çok fazla süt istiyor biberonla verirsem belki tatmin olur. Hem sürekli emziricem hemde sağıcam ara sıra
anti_mateist65 Bende kiwi nin elektrikli olanını aldım. Henüz doğum yapmadım ama yorumları çok iyiydi ve fiyatı çok uygun elektrikli pompalar göre. Umarım işe yarar😊
bu-relives12 anti_mateist65 bugün bende onu gördüm ve onu almayı düşünüyorum bazıları çok pahalı ise yarayıp yaramıcagini bilmiyorum zaten
anti_mateist65 bu-relives12 ben elimle denedim çekişi baya güçlü 9 farklı hız ayarı var. Umarım işe yarar. Bi çok sitede yorumlarına bakarak aldım. Bi inceleyin isterseniz