Momocuk-48 Sevvalkrbg yani bana göre fazla bile sorduğunuz için söylüyorum sonuçta hemen büyüyolar ablamın bebeğinden biliyorum
eliffkrts Sevvalkrbg bence az bodylerin sayısı artmalı 🙄 düz zıbın alabilirsin bikaç tane daha, etrafımdaki bebeklerden duyuyorum günde en az 6 çiş kaçırma oluyormuş🤷🏼♀️
Heather Sevvalkrbg sadece bunlar yetmez, ama 2-4 ay 3-6 ay aldım sadece bu beden için soruyorum diyosanız yetebilir.
butterfly_ Momocuk-48 bence hiç fazla değil büyüyorda bi günde büyümüyor yine altı değiştiriliyor gün içinde bi kaç kıyafet değişebilir bence az
Sevvalkrbg aeh 3-6 ay için alışveriş etmedim daha ☺️ Sanırım onu anlatmaha çalıştınız tam anlamadım ama bu yazdıklarım 0-3 ay sadece
Momocuk-48 Sevvalkrbg rica ederim güle güle kullansın inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız sevgiler🌺🌺
aeh Sevvalkrbg aynen 0,3 ay bedenler sadece 1 ay giyliyor nerdeyse. 0-3 ay 4 takım yeterli ama 3,6 ay da pijama alın çamaşır lazım oluyor çünkü 0,3 ay kullandıkları kirlenince elinizin altında fazladan kıyafeti olsn 6 ay olursa daha uzun süre giyer
butterfly_ Sevvalkrbg pijama takımı yelek incelerden , çorap vs de aldım ben ek olarak çoraplı pijamalar olabilir zıbın sayısı da az daha fazla olabilir :)
nazlielblll35 Bende 5 tane 5 li hastane çıkışı, 3 tulum, 2 tanede yıldız takim derler bizde ince günlük ve 5 tane zibin aldım yeter diye umuyorum😊
Sevvalkrbg butterfly_ Biz de çorap filan aldık 3-6 ay için daha 2-3 bişey aldım daha onun alışverişi edilecek 😄😊