fenci_anne Gebe olup covid aşısı olan var mı , bana aşı çıkmış ama yaptırmayı düşünmüyorum, doktorlarınız ne dedi. Bu konuda
ebooss fenci_anne doktorum 3 ayı atlattığım için sıra gelirse vurulabileceğimi söyledi sinovac olmak şartıyla
Busra-kaya fenci_anne doktorum sorduğum da vurdursam mı diye bir zararı olur falan doktorum dedi ki bu tür hastalıklarda yıllarca süren çalışmalar sonucunda bir neticeye varılıyor dedi vurdur yada vurdurma demiyorum dedi illa ki aşı olursan da sinovac ol dedi
Mrc34 fenci_anne ilk doktorum olma diyordu şimdiki doktorum da ol dedi ikisi de prof görüşler çok farklı doktorların bu konuda ben de zaten az kaldı doğuma olmayacağım
Busra-kaya Mrc34 benimde 38 günüm kaldı bende olmayacam ne olacağı belli değil belki farklı bir problem çıkaracak bilemeyiz
QOH fenci_anne eşim sordu doktorumuza çıkarsa aşı ne yapalım diye,aşıdan bir şey olmaz aksine olması taraftarıyım dedi.Daha çıkmadı aşı ama bilemedim olsam mı olmasam mı
Bebi1307 Benim de aşı sıram geldi fakat sinovac hiç bir yerde yok pazartesi için biontech aşısına randevu aldım
Nuray-5886 Şu an 26 haftalık hamileyim biontech aşısı yaptırdım şükür bi problem yok doktora sordum yaptr dedi ama tabi tercih meselesi 🤷🏻♀️
Yenianneadayii fenci_anne merhaba ben 16 haftalık hamileyim doktoruma sordum olabileceğimi söyledi. Biontek oldum herhangi bir sıkıntım yok şuanda