Merhaba hanımlar 34+5 haftalık oldum ama hala doktorum tam içime sinmedi. Ben Konyaliyim ailem Konyada yaşıyor ama evlenince eşim Adanalı olduğu için buraya geldik ve evlendikten hemen sonrada hamile kaldım. Adanayı bilmem etmem neyse Altınkoza hastanesine fatma hanıma gitmeye başladık ilk hamileliğim pekte bilgim yok doktor konusunda 7. Haftaydı sanırım keseye baktı hamilesin felan dedi geldik sonra cinsiyet öğrenmek için 17. Haftada yine aynı doktora. Doktorda içime sinmeyen birşey var nedenini bilmiyorum. Yani ben birşey sormasam birşey demiyor, ultrasona bakıyor ama kendisi bakıyor bana anlatmıyordu bende doktorumu değiştirme kararı aldım. Batıkent hastanesinde Amine hanıma gittim 22 haftalikken ayrıntılı ultrason için. Memnun kaldım yani kadın güzel güzel anlattı iyiydi yani. Ama eşim o doktor hakkında çevresinden kötü yorumlar duymuş mesela doğum anında bakmadığını devlete yönlendirdiğini vs gibi şeyler öyle olunca eşim o doktora gitmek istemedi. Bende bide devlete gidelim kaydımız olsun dedim 28 haftalıkken de devlete gittik. Doktorum bilgiliydi sanırım ama devlet hastanesi olduğu için sanırım kendi baktı, ilaç yazdı gönderdi o kadar oldu sadece. Ve doğuma da az kaldı. Bende bu sırada Konyada doğum yapsam nasıl olur diye arayışlara girdim ve Konyada çok iyi iki ebe buldum evde suda doğum yaptırıyorlar çokça içime de sinmişti fakat gel gelelim eşimi bırakıp önceden Konyaya gitmek istemiyorum, bebeğimizin son zamanlarını görsün istiyorum. Aslında ebemiz sancın başladığında yola çıksan gelebilirsin dedi ama buna da ben dayanabilir miyim bilmiyorum çünkü iki hafta önce Konyaya gittik yol zor ve yorucu geçti benim için bide sancım var katlanamam diye düşündüm. 34 haftalık olduk şimdi yine Fatma Hanima gittik doktora ama hala içime sinmiyor doktorum 😞 Bide doğumum kurban bayramına geliyor, doktorum tatile gideceğini doğuma yetişebilirse geleceğini söyledi 😔 durumlar böyle karma karışığım 😔😔 Çevremde hamile olan kişiler hep erkek doktora gidiyor benim tercihim kadın doktordan yana ve iyi bir doktor bulamadım resmen 😞