MerveTaer Kızlar biliyorsunuz hamilelik hem maddi hem manevi biraz zorluyor insanı Asgari ücretle geçinen arkadaşlarımız var sayfalardan sitelerden gördüğümüz indirimleri yazarak birbirimize yardımcı olalım
Lamelif MerveTaer markafonide bebek kıyafetleri indirim var ama kaliteleri nasıl bilmiyorum cesaret edip alamadım güzel görünüyorlar. Kumaşları nasıl güvenemedim
Bambilibom Muslin ihtiyacı olan arkadaşlar lcw de 9.90 a inmiş bir tane aldım almak isteyen olursa bakabilir ☺
Yagmurcal Bende dun gratisten uni baby islak mendili 4x65 olarak 14.90 a aldim bence fiyati uygun sizde alabilirsiniz
MerveTaer Destek şart birbirimize yardımcı olmamız lazım yönlendirilmemiz lazım bazı yerler 1 ilken 10 diyor ki okadar ihtiyaç varken çocuk borçla dünyaya gelsin istemiyorum en azından biraz maddi açıdan iyi gelir
Osmotikkosmos Civil de sleepy 40li yeni dogan bezi 40li mini bebek bezi 40 adet 40li pamuklu islak mendil 10lu bebek bakim ortusu Set seklinde 29.90tl
Damla________ Pendik’te oturan varsa çok uygun temizlik malzemeleri satan yer var ben ordan ıslak mendille bez aldım bez 44 tane yenidoğan 17 tl unibaby ıslak mendil 3 tane 10 tl