Deletedmom54555 Merhaba herkese mutlu günler dilerim 🤗 11+3 olduk 🧿 yarın doktor randevumuz var . Acaba cinsiyet tahmininde bulunur mu 🙈 aranızda 12 haftaya dönünce cinsiyet belli olan var mı acaba 👼🏻 Kızda erkekte farketmez tabi ki sağlıklı olsun ama insan merak ediyor ister istemez 😍
Nrd34 Deletedmom54555 Benim dün kontrolüm vardı 11+3 ile.. Ama henüz tahminde bulunmadı bana. Diğer ay inşallah dedi 🥰
Ozcifci Deletedmom54555 tahminde bulunur canım tabi doktora kalmis ama belki ilerleyen zamanlarda söylemek ister tahmin yerine benim kızımı 11+4de tahmin etmişti
Minoo01 Deletedmom54555 benim 12 de belli olmuştu. Sonra hiç şaşmadı. Doğdu ve erkek. Doğru tahmin edebiliyorlar doktor ve cihaz iyiyse.
ege_ayaz_mom Deletedmom54555 bizde 12 +3 günlüğüz 11 haftalıkken gittiğimde bı tahminde bulanmadı şimdi göstermiyo dedi bu ayın sonunda belli olucak inşallah 🤗💕
Deletedmom54555 Nrd34 peki ikili tarama için bişey dedi mi sanırım yakın zamanda onu yaptırmamız gerecek bizim ☺️
Nrd34 Deletedmom54555 Evet evet bahsetti canım dün. İkili tarama testi zamanım olduğunu söyledi ve anlattı. Pek yaptırmayı düşünmüyorum. Allah sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı çocuklar nasip etsin inşallah .🥰
Deletedmom54555 Nrd34 amin inşallah 🙏🏻 ben yaptırırım sanırım o temiz çıkarsa diğerlerine gerek kalmıyormuş. Onu yaptırırım diğerlerini yaptırmam 🤗
Deletedmom54555 Ozcifci ay inşallah ya aşırı merak ediyorum 😅 rüyalarıma giriyor hep erkek görüyorum ama bakalım hayırlısı 😍 o zaman yarın tahminde bulunur belki 🥰
Nrd34 Deletedmom54555 Ultrason da bir problem olduğu belli olmuyormuş tam anlamı ile ama down sendromu için bebeğin ense kalınlığı ve burnuna bakıyorlar,sanada söyler şimdi. 🥰 Dün baktı bize
Deletedmom54555 Minoo01 inşallah bana da tahminen de olsa bişey söyler 😅 en son büyük ihtimal bir ayı bulur demişti cinsiyet için . Öyle olursa iki hafta var ama bakalım
Nrd34 Deletedmom54555 Şimdiden gözün aydın, geçen aya göre kocaman goruceksin bebeğini Şok olucaksın 😍
Cnsymn Valla çevremde tanıdığım beş hamileyiz. Dördüde belli oldu. Benim olmadı. İkisi 11. Haftasında, biri 12. Haftasinda ve diğeri ise 15. Haftasında belli oldu. Bende 16. Haftadayim ama benim küçüğüm göstermedi. Salı gününü bekliyorum heycanla 🌺
Deletedmom54555 Cnsymn demek ki imkansız değil görme ihtimali var 😍 evet bazı bebek gizliyormuş ama belli olur kısa zamanda inşallah sizin de 🤗 bişey soracağım size çevrenizdeki benimle aynı olan arkadaşların çıktı mı göbekleri ? Bende azıcık çıktı hamile olduğum belli değil pek . İlk bebek ya ondan diyor bazıları ama
Cnsymn Deletedmom54555 Deletedmom54555 valla herkesin hamileliği değişik oluyo mesela bı arkadaşımın göbeği çıkmaya başladı 17 haftalık oldu onun ki kimisinin daha erken çıktı 12 haftalıkken falan. Benim hala göbeğim yok. Ama kalça ve göğüs büyümem var.
Deletedmom54555 Nrd34 çok teşekkür ederim 😍 ay evet her gittiğimde değişiyor ama yarın daha da fark edecek mutlaka çok heyecanlı Allahım isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻🥰😍😍