Kelebekmadam Bu fark niye acaba doktor pek bilgi vermedi kalp atışını açıp dinletti ve kalktım bu kadar :)
Burcu_NFUE Kelebekmadam ay binlerce şükürler olsun 🙏🙏 geç döllenme olmuş demek ki daha küçük bilgi verilecek bir durum yoktur önemli olan kalp atışını duymaktı birdahaki kontrolde daha detaylı ve anlatımlı bakar
Asil28 Kelebekmadam 4 günden bir şey olmaz ki yakalar normal gününü ve kalp atışını duymuşsun kafana takma bir şey olmaz Allah’ın izniyle . Bende 10 gün fark vardı bebeğimin kalp atışı olmadı kürtaj oldum.
sedanur4004 Kelebekmadam ilk keseyi görmeye gittiğimde 5+5 olması gerekirken 5+0 çıkmıştı. 7+0 da kalp atışını duyduk. Ozaman da 7+5 olması lazımdı yine küçük çıktı. Daha sonra 12. Haftada normale döndü canım hatta öne geçti bu tarz değişimler olabiliyor.
Kelebekmadam Burcu_NFUE çok şükür öyle korktum ki bebek olmuycak boş olacak diye direk doktora bebek var mı diye sordum kafayı mı yedin diyor :)
Burcu_NFUE Kelebekmadam oha şükürler olsun 😅 vallahi çok sevindim kardeşim ya ❤️ şimdi bol bol dinlen yemene içmene dikkat et ❤️❤️🌺🌺
Kelebekmadam Asil28 çok geçmiş olsuun çok zor inşallah benimkininde devam eder kalp atışları sağlıkla 🤲🏻
kelebegimm07 Halimeb bazen geriden gelir bazen önden gider banada surkeli fazla fazla söylüyordu şimdi tam oldu kendini toparlıyor zamanla☺️
Nazmel Halimeb canım dua ediyorum sana inşallah duyarsın. 🙏 belirtilerin var mı gebeliğe dair mide bulantııs göğüs ağrısı vs
Derya2867 Ben de geçen hafta 5 haftalıktım kese 4 hafta +5 günlük çıktı ama bu fark önemli değil zamanla yakalayacak 6 haftalık oldum hiçbir belirtim yok sadece karnım çok şişti