Almila1 Kizlar acaba detaylı ultrason icin perintolog mu radyoloji uzmanı mi daha iyidir sizin tercihiniz ne oldu
alyavetuna Almila1 gecen kizimi böbreğime baksin diye radyoloji uzmanı bakarken onunla sohbet ettik bende hamileyim siz mj bakacaksınız dedim. Dr da perinotoji sadece bu iş için uzmanlaşmış kimselerdir onlara muayne olmak her zaman en doğrusu ve sagliklisi çünkü büyük bir deniz perinotoji bölümü benim göremediğim onlar daha detaylı görür ben bakmıyorum dedi. Ben ikna oldjm🤣 kızımda da perinotoji bakmisti zaten
Eryener93 Almila1 perinatolog, hatta istanbulda iseniz florya medical parkda ki doktoru öneririm, ben geçen ay gittim 1 saate yakın, doktor herşeyi tek tek gösteriyor anlatıyor, ihtşmalleri bile çoj ilgiliydi
Gizemcal35 Almila1 Biz hem perinatoloğa hem de radyoloji profesörüne gittik açıkçası gidilen doktorun tecrübe ve profesörlüğüne bağlı diye düşünüyorum hangisine gittiğiniz değil hangi doktora gittiğiniz önemli biz ikisinden de memnun kaldık çünkü ikiside dalında uzman kişilerdi.