Alpsmom Doğuma 3 ay kaldı. Pandemi sürecinde hepimiz çok sıkıldık. Denizde yüzmek fiziksel ve psikolojik olarak iyi gelir diye düşünüyorum. Hamile mayosu bakıyorum ama güzel ve çabuk kuruyan bir model bulamadım. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. 🏊🏻♀️🐣
1prensannesi-34 Alpsmom bende yüzücem valla sezonun açılmasını deniz suyunun biraz daha ısınmasını bekliyorum ben deniz şortu aldım bikini üstüm zaten esnek kumaş hala oluyor pentiden bakabilirsin rahat modeller var canım
_hira_ Alpsmom defacto dan aldım ben çabuk kuruyor , sıkmıyor , fiyatı da çok uygundu zaten toplasan kaç kere giyeceğiz 🙈 son 30 gün kaldı doğuma
Heather Alpsmom ilk doğumum temmuz sonuydu, amaan ne gerek var dedim almamıştım ama bir kez bile giyseniz bence alın derim. Olmuyor çünkü diğer mayolar.
Alpsmom 1prensannesi-34 Teşekkür ederim 🙏🏼 Deniz şortu kullanışlı olacaktır diye düşünüyorum ben de. Mayo giymeye alışkınım, pentideki pembe mayonun başka rengi olsa keşke. Şimdiden iyi tatiller prens annesi❤️
Alpsmom Haticebt Güzel tercih olabilir. 😇Birkaç tane buldum ama göğüs dekoltesi vardı. Siz hangi marka aldınız?
Momocuk-48 Haticebt bende hiç sevmedim ben normal bikinilerimi giycem aman napıyım oram buram çıkarsada hamileyim normaldede göbekliydim şimdi hamileliğe sığınıp giyemediğim herşeyi giycem😂 göbek çıktı derdim olmaz tavsiye ederim
Haticebt Alpsmom suwenden aldım rahatsız edici bir dekoltesi de yok ben memnun kaldım bakmanızı öneririm
Alpsmom _hira_ Teşekkür ederim. 🥰 Defactoya bakayım öyleyse. Peki bedenimize nasıl karar veriyoruz? Normalde 38 beden alırdım ama şimdi hamilelikte bir beden büyük alsam olur mu sizce?
_hira_ Alpsmom hamile taytı hamile tshirtü kaç beden giyiyorsanız o beden alın . Hamile kıyafetinde M beden giyiyorsanız M alın ama daha doğumunuza ¾ ay varsa yaz başındayız daha göbek büyüyeceği için bir beden büyük alabilirsiniz