Balarisi23 Bbby canım bol bol su, günde iki defa taze sıkılmış havuç suyu, deveci armudu, karpuz sıvı tüket düzelecektir inşallah 🙏
Ayse32 Bbby canım suyu azalanlar genellikle taze sıkılmış havuç suyu ve deveci armutunu Tavsiye ediyor cok faydası oluyormuş
Sarew Bbby havuç suyu tüketin günde 2 bardak, ayran falan işe yaradığını çok duydum şifa bulursunuz inşallah 🙏
Aysobaciniz Bbby benim 16. Haftamda suyun azalmış dedi serum takviyesi verdi birde bol su içeçeksin dedi şuan bir sıkıntı yok çok şükür. bol bol su içeçeksiniz
Kuyumcu Bbby benmde 29 da azaldı canım gecen haftaya kadar azdı bır haftada sekeeın yoksa eger soyluyeceklerımı yap arttırdık sabah oglen aksam karpuz yedım sabah bır buyuk bardak aksamda sadece bır su bardagı teze sıkılmıs havuc suyu ve gunde uc lıtre su ıctım ve sukur arttırdık
Sarew Bbby genellikle akşam yemeğinden sonra öneriliyor içtikten sonra peşine bişey yiyip içmemeniz lazım hergün aynı saatlerde içmeye özen gösterin
Burcu_NFUE Bbby havuç suyu içtim çok faydasını gördüm . Günde 3.5 litre su içtim özellikle havuç suyu
Burcu_NFUE Bbby ben havuçta yedim suyumuzda içtim hemen faydasını gördüm diyebilirim ☺️ Mucize gibi kesinlikle havuç suyu diyorum 👍🏻👍🏻 İstediğin kadar içebilirsin bir zararı yok çarşıdan alıyordum makinede sıkıyorlardı yarım litre içiyordum sonra 250 ml falan gayet lezzetli bir haftada faydasını kat ve kat gördüm
katipannee Bbby 33+6 da bir anda suyum bitmiş 40ml kalkmıştı acil sezaryen ile doğum yaptım ama suyu azalanlar için armut ve havuç suyu öneriyorlar kontrollerinizi ihmal etmeyin
Kuyumcu Bbby aksam yatmadan muz cevız fındık sut blendırdan gecırıp ıcıp yatıyorum bazen kuruyemıs galan yıyorum ustune