[silindi] DFNMRYM benimde eltim özelde doğum yaptı bebeği sarılık oldu. Hastene ile ne kadar alakalı bilmiyorum. Şahsen benim durumum olsa da olmasa da devleti tercih edeceğim inşallah. Daha güvenilir. Tek duam iyi doktor ve ekibine denk gelmek. Bu özel iicnde geçerli devlet içinde. Korkmayın inşallah doğumunuz güzel gececektir ❤️🦋
DFNMRYM [silindi] teşekkür ederim fakat dediğim gibi hastaneden hastaneye ciddi farklar var bu bir acı gerçek devlet hastanelrnde sıfır hıjyn ve onemsenmıyrsunz ole hastanlr varki özellikle çalışanları berbat bizim burdakı devlet hastanesi çok iyi değil mecburıyttn dusunuyrm inanın ilk doğumunu özelde yaptık ilgi ve alaka çok baskaydı özelliklede doktorumuz çok ıyıdı herşeyin hayrlısı olsun herkez için 😊allhım iyi insanlarla karşilastrsn önemli olan bu
baby3_ [silindi] sarılığın özel hastane ile ne gibi alakası olabilir ki ? Çoğu devlet hastaneleri ne yazıkki bu şekilde ki ben sağlık bakanlığı personeliyim görüyorum. Ve 2-3 kişilik odalarda diğer hastalar ve refakatçılsrıyla insan kalmak istemiyor. Ne yazıkki de emekliliği gelmiş ebe veya doktorların asık suratına mağruz kalıyoruz
Minnos_huzur44 Özel hastaneyi bence adet haline getirdiler devletin nesi var ben gittiğim her özelde paramla rezil olup cikiyorum millet hep birbirine bakıp doğum için illa özel diyor hiçbi özelin samimiyetine temizliginine tecrübesine güvenmiyorum
baby3_ Minnos_huzur44 devlette de 2-3 kişilik odalarda hasta ve refakatçileriyle daha temiz olmayacağı kesin samimi olur ama 😂
Cigdemmom Sehertryk canım devlet bu yüzden var herkes özele gidecek diye birşey yok fiyatı duyunca ağlamanında bir manası yok çünkü zaten bütçeni biliyorsun özel hastanenin pahalı olduğunu da :) benim 4.500 ama yapacak birşey yok napalım hayat pahalı
Emir_zehra Sehertryk ben 2 sezeryan oldum ilkini özel hastanede 2 sene önce oldum 5.000 tl verdim ikincisiyi 3 ay once devlet hastanesinde oldum inan devlette daha rahattım ozelden bir farkı yoktu çok ilgililerdi
gulnihal89 inci_34 ay boşa mı gitti 7 bin tl. Ne talihsizlik ağzım açık okudum yazdiklarinizi. Resmen skandal. Devlete gitsen bin kat iyi olurdu bundan heralde.
kubramenguc61 Asdf1233 bn istanbula taşınıcam hangi hastaneyi önerirsiniz acaba. İstanbulu hiç bilmiyorum
Asdf1233 kubramenguc61 canım İstanbul Anadolu yakasında kartal Lütfi Kırdar şehir hastanesi bildiğin özel hastane hiç bir farkı yok 3 ay önce orda doğum yaptım ilgi alakaları olsun temizliği olsun yani o kadar güzeldiki özele tonla para saymamışım iyiki dedim herkes covid merkez hastane diye endişe ediyor ama hiç endişe edecek bişey yok suan bütün hastaneler aynı şekilde ve orda tedbirler çok sıkı hiç kalbimi ikilemedim bana olsun bebeğime olsun ilgi alakaları çok güzeldi kesinlikle oraya gitmeni tavsiye ederim
Milenka Asdf1233 Lütfi kirdara ilk defa muayane randevusu aldım bakalım nasil geçecek bende genel olarak herşeyde kararsızım 🙄
Meltem2611 Sehertryk eğer diyarbakırdaysan. Ben dünya doğuma gidiyorum. Uygun bir hastane. Benim de ilk doğumum olacak nasıl bilmiyorum ama. Eşim dün fiyatları sordu. Normal doğum 500. Sezeryan ile doğum 1500 demişler. Belki işine yarar.
zeytinkiz miniginannesi9 1 kere gittim demet hanıma sonra perinatolojiye yönlendirdi özge hanım baktı bana aşırı memnun kaldım sabah kan idrar tahlili verdim 2 saat sonra sonuc cıktı. Salı günü de perinatolojiye İbrahim polat a gideceğim. Suanlık memnunum ben
miniginannesi9 zeytinkiz metro ile yol tarifi nasıl oluyor. Hangi durakta inmeli ve hangi otobüse binmeleiyim
zeytinkiz miniginannesi9 Onu bilmiyorum canım benn hastaneye yakınım taxi ile gidiyorum 10 dk. Google dan bakabilirsin ama kısa yolları anlatıyor
Eylulunannesi-2 Sehertryk cnm maddi durumun u anlıyorm ama hastanen cok ii fiyat verms. Aslnda şu dönemde cok cok ii. Ama tabi sizin için agır gelmesni anlarm o baska. Allah yardmcn olsn.
Gizemnurrr Sehertryk bence pahali degil ben iki sene once sezaryene 5000 verdim normalde 2500 den az degildir muhtemelen sezaryen 5000ise ki iki sene önce
happypregnant29 Sehertryk bizim 5750 keşke bu fiyat olsa bizimde ah ah devlette iyi birine denk gelirsiniz umarım çok iyi doktorlar var üzülmeyin