Sehertryk Kızlar kontrole hep özele gitim ama burda doğum hastanesi var her kez şikayetçi kime sorduysam hep ilgisiz doktorlar hemşireler vs vs bende özel hastaneyi aradım ilk normal doğum 2700 lira dedi birden gözlerinmden yaş geldi eşime dedim oda pahalı dedi yardım edecek kimsede yok kiradyiz zaten vs işte mecbur devlete gitcem Allah büyük Allah’ıma sığınacam ancak Allah yardım eder 38+haftalığim bu arada
inci_34 Sehertryk ya canım vala hiç canını sıkma ben özelde oldum Kayseri’de memorialda 7000tl *normal doğum diye gitttim 7saat sancı çektim odada sıcak suya girmek istedim sıcak su bozuk çıktı saatlerde yapamadılar sancıdan öldüm *sonra ebe var güya özel ebe hiç bişi yapmadı ara ara odama geldi nts bağladı açıklık kontrolü yaptı hiç masaj yok bişi yok şöyle yap böyle yap diye motive etmek yok neyse 7saat sonunda açıklığım ilerlemedi bebek de kakasını yaptı ağar topar sezaryana aldılar mahvoldum ağlaya ağlaya gitttim *sonra genel anestezi ile sezaryan oldum ameliyathanede hemen uyandırmaya çalıştılar gözüm yarı açık yarı kapalı karnımda sanki hala suni sancılar dikiş yerlerinde yangın acı *sedye ile sallaya sallaya beni odaya götürdüler açıyor yavas olun diye bağırdığımı hatırlıyorum *sezaryandan sonra çıktığım oda da pencere bozuktu açtık kocam kapatmak için dakikalarca uğraştı *Klima tuhaftı kapatamadı bir türlü kapatıyoruz sıcakta çalışmaya devam etti odada 2gün patladık havasızlıktan Herseyde bir hayır vardır üzülme dua et her özel hastane mükemmel diye bişi yok ne devlet hastaneleri var misass gibi
[silindi] Sehertryk benim aklımdan hiç özel de doğum yapmak geçmiyor bile. Niye devletten bu kadar korkuyorsunuz ki benim tüm tanıdıklarım devlette dogurdular gayette memnunlar. Sanki devlet hastaneleri işkence ediyormuş gibi düşünüyor bir çok anne adayları gerçekten çok şaşkınım
AkademisyenAnneee Sehertryk Devlet/ Özel fark etmeksizin iyi bir doktor ve ekibine denk gelmek çok önemli . Bir de tamamen bütçe meselesi . Yıllardır bütün sağlık işlemlerimizi özelde yaptırırız , çok şükür 1 tanesi dışında kötü doktora rastlamadım. Gerek diğer sağlık işlemlerimde gerek doğumumda hem beni hem de yavrumu pamuklara saracaklardı resmen . Doğumum benim için çok güzel bir anı olarak zihnimde kalacak hep . O kadar memnunum ki anlatamam. Bence her kadın pamuklara sarılacağı bir hastanede doğum yapmayı hak eder. İmkanınız var ise özel de doğum yapın bence.
Durubatu Sehertryk arkadaşım özelde 4500 e sezeryanla doğum yaptı 1 ay oldu hala toparlanamadi bebek enfeksiyon kapmış apar topar şehir Hastanesi’ne sevk ettiler sonuç olarak 4500 verdi ama devlet Hastanesi’nde tedavi oldu keşke bastan devlete gitseydim orda daha rahat ettim diyor aynı özel hastanede bende doğum yaptım çok memnun kaldim bu tamamen şans işi ve tabiki doktor umarım iyilerine denk gelirsiniz
baby_mama Bizim hastanede 4000 ₺ 😭 olsun özel devlet düşünmeyin, önemli olan iyi insanlara denk gelmek. Devlette doğum yapıp çok memnun olan da duydum özelde yapıp hiç memnun olmayan da, tamamen şans.
gulnihal89 inci_34 ay boşa mı gitti 7 bin tl. Ne talihsizlik ağzım açık okudum yazdiklarinizi. Resmen skandal. Devlete gitsen bin kat iyi olurdu bundan heralde.
Zuhal1 inci_34 Allah korusun doğumda yada sana yada bebeğinde bir komplikasyon gelişse gideceğin yer yine devlet. Özel özentilerin doğumhanesi. Almanya"da yaşıyoruz. Almanyadaki doktorlar Türkiyedekilerle alay ediyor:(ciddiyim ediyor. Zengin bizim mi devlet Türkiyemi belli değil diyorlar
Minicikkiz inci_34 Bunu okuduktan sonra kesinlikle dikkat edicem. İşte bilmiyoruz ki yaşayıp öğreniyoruz veya duyuyoruz.
Asyaerciyes inci_34 bende bi bayan doktoru övüyorlar diye gitmek istemiştim memorial a parayla rezillik oluyo benim arkadaşımda aynısını yaşdı acaba sezaryen içinmi böyle yapıyorlar
Sehertryk [silindi] bazı iler içi geçeeli ben Diyarbakır’da yım benim ailemin çoğu devlete Malatya’da Elazığ da oldu çok memnun kaldılar ama Diyarbakır için her kes şikayetçi
Beyziikoo [silindi] Ben bu konu hakkında konuştum ve bana ne dediler biliyor musunuz? Hastanede çalışan bir tanıdığım varmış ve ben onu kayirmak için hastaneyi övüyormuşum😃😃😃😃😃
DFNMRYM [silindi] tabiki işkence yapılmıyr özelde nasıl doğum olursa oradada ole oluyor fakat insanların doktorların hassasıyltrı çok farklı davranışlar farklı onemsemıyrlar insan ruhunu hamile bir kadına nasıl davranacaklarını sırf bu yüzden korkuyrm bende ama gucumz yok o yüzden devlet dusunuyrz birde ole kotu devlet hastanlrı varmı şu dönemlerde hijyen sıfır korkuyrm bebeğim doğduğunda mikrop kapar diye ablamnkı hastanede sarılık olmltu başka bebektn dolayı endıselıyım odalar ayrı değil
Demir06 AkademisyenAnneee kadın imkanın yok üzgünüm diye dert yakınıyor sizde nispet yapar gibi yazmışsınız.
Seymamuge AkademisyenAnneee yazan kişinin başlığını okuyamıyor musunuz ? Pamuklara sardılar falan yazmışsınız bu neyin nispeti gerçekten çok vicdansızca yazılmış ve post sahibini üzmeye yönelik bir yorum olmuş.
Elisammmbade AkademisyenAnneee şaka mısın sen ya imkanı olmuş olsa bu başlıkla böyle bir post mu açar mantığın yok mu pamuklara sarmislar birde nispet yapmış bildiğin birde özel devlet fark etmiyor diye başlamış yazmaya hey Allahım ya….
Sehertryk Durubatu umarım teşekkür ederim aynn bazen devletler çok iyi oluyor ama işte bazı şehirler için geçerli mesala teyzem doğum yapmış.devlete benim gitim devlet bağırmış hemşireler tokat atmış teyzeme onungectim ben yalancı sancıyla gitim Altan baktılar kadının bir elinde telefonu var şeker oyunu oynuyor
Taze_gebe Demir06 herkesin kafası çok karışık bu nasıl bi yorum ben de anlamadım🤬 şiddet gördüm diyrn birine eşim her gün elinde çiçekle gelir demek gibi olmuş 😕😕😕
Emir_zehra Sehertryk ben 2 sezeryan oldum ilkini özel hastanede 2 sene önce oldum 5.000 tl verdim ikincisiyi 3 ay once devlet hastanesinde oldum inan devlette daha rahattım ozelden bir farkı yoktu çok ilgililerdi
MineLule Sehertryk Bende aynı durumdayım 28. Haftamda devlete geçmek zorunda kaldım. Artık Allah’a emanet gideceğiz bakalım.
Mimhb Sehertryk 2700 duyduğum en uygun doğum fiyatı olabilir. Siz ne kadar olacağını düşünmüştünüz? Bir de 38. haftaya kadar fiyat sormamış olmanız çok ilginç.
Sehertryk Mimhb sizin için uygun gidip daha pahalida yapabilirsiniz ne yanış düşüncede insanlarsınız ya her kez bir değil sizin için uygun ama benim için değil son anda kakr verdim özele ondan geç kalarak sordum
Hazal_hazar 2 oglum devlette dogum yaptim bundan 21 sene oncesini dusunun diger oglumu 17 sene oldu dogum yapali ve cok iyiydi ozamanin sartlariyla kizimida istemiyerek ozelde oldum artik diyvek soz bulamiyorum sezeryanda doktorun birebir seninle oda ameliyat kisminda normal dogumda ise tum isi ebeler yapiyor para vererek gittigimiz doktir sadece son anda geliyor bebegi veriyor baybay olay bu
Elbet-birgun-kavusacagiz Sehertryk 2.700 duydugum en en uygun fiyat. Ozele giderken dogum fiyatini dusunmediniz mi acaba yada fiyati kac bekliyodunuz. Simdi zor geldi merak ettim acikcasi
Adalina09 Sehertryk bende 3000 duyunca tuhaf oldum mecbur devlete gidecem maddi durumumuz yok bide oskapar iğne kullanıyorum devlette kendimi tehlikeye de atmak istemiyorum ama yapacak bişey yok maalesef
Taze_gebe Seymamuge şaka gibi 🤷♀️ Benim de hast doktorum iyi de post sahibi bunu demiyor ki üzülüyor insan para yoksa aza da yok çoğa da yok bir de kullanıcı adına bakınca 😕😕😕😕insanlar demekki kendi için değil başkaları için gidiyor pahalı yere vs
AkademisyenAnneee Seymamuge Ne mana / ne alaka ? Pardonda devlette yaşadığım acı tecrübeleri yorumumda aktarıp insanları korkutmadığım için mi nispet yapıyormuşum algısınız yaratmaya çalışıyorsunuz . Okur-yazar olduğunuza emin misiniz ? İlk cümlemi iyi okudunuz mu ya da okuyup da anlamadınız mı ? Devlet / özel fark etmeksizin iyi bir doktora denk gelmek çok önemli demişim. Cümlenin içinden cımbızla çekip art niyetli bir şekilde nispet yaptığım kanısını çıkarmanız çok çirkin . Siz benim yorumumdan art niyet çıkarmaya çalışırken ben orada her kadın pamuklara sarılarak doğurmayı hak eder demişim . Rica ediyorum bir daha yorum yaparken iyice okuyup anlayıp beyin süzgecinden geçirip öyle yorum yapın . Laf ola beri gele olmasın
zeytinkiz Sehertryk özel de o fiyat cok cok ucuz yani diğer hastanelere sorsanız 3000 TL altında normal yok zaten. Sezaryanda 3500 TL den başlıyor. İstanbul için konusuyorum tabii. Bu arada bende özele gidiyordum 4 ay gittim sonra devlete gectim maddi durumum da var ama devlet daha garanti dediler cok arastırdım içiniz rahat olsun. Çam sakuraya gidiyorum doguma kadar da kısmetse devam
Taze_gebe Sehertryk hangi ildesiniz eğer ist ise çok uygun ama tabi maddi inkansızlık varsa hepsi zor geliyor allah yardımcınız olsun☹️ Benim normal 6,5 seseryan 9a kadar gidiyor ben de içime öküz oturmuştu ama 36-3üm değişemem daha😕