aysenuryldzz19 Kizlar 34 haftaligim ara ara ayaklarim sisiyordu zamanla geciyordu bacaklarimda sismeye basladi orantisiz birsekilde duruyorlar yasayan var mi normal mi sizce
Alse35 aysenuryldzz19 benim 20 de başladı canım çok kilo da almadım ama tuzu kesemiyorum 🙈 genelde sol bacağım sağ bacağımdan sağ elimde sol elimden Daha şiş oluyor 😅
271011g aysenuryldzz19 Bende 36 37den itibaren başladı su an 40 haftadayız normal canım ödem oluyor hatta bacagıma bastırıyorm parmagımın izi kalıyo sinirlerim bozuluyor 😂 yapacak birşey yok maalesef bol su bide ayaklarınızı yüksekte tutup dinlenin geçmiyo 🤦🏻♀️
aysenuryldzz19 Alse35 cok erken baslamis benim de 29 da baslamisti sonra tuzu kestim bol suda iciyorum hareketliyimde niye oluyo anlamiyorum
Busmur Normal tatlim benimde oyle. surekli ayaklarin asagida duruyorsa surekli oturuyorsan gayet normal son zamanlar artik bu yuzden şişiyor
aysenuryldzz19 Busmur tam tersi surekli hareket halindeyim evde onun disinda yuruyuse çıkıyorum egzersizde yapiyirum cok ayakta kalmaktan olabilir belki ama cok canimi skiyo bi anda tartida kilom fazla cikti
aysenuryldzz19 271011g ust bacaklarim sekilsiz sis biri digerinden daha buyuk bastiriyorum iz kalmiyo sadece ayaklarimi bstirinca iz kaliyo ust bacaklarimdakide odem midir sence
Lilo Ben günlük yürüyüş yapiyorum, 3 litre su içiyorum tuz tüketmiyorum ona ragmen ödem oluşuyor. 34+0 bugun. Sabah uyandığımda el bileklerimi hareket ettiremiyorum.
aysenuryldzz19 Lilo aynen canim bende senin gibi yapmama ragmen sisiyorum bazen hic sismiyo bakiyorum bazende sismisim hemende gecmiyo canimi skiyo
Alse35 aysenuryldzz19 darısı başıma tuzsuz yediğimde zehir gibi geliyor ☺️Doktorum her gün yarım saat 40 dk kadar tempolu yürüyüş önerdi çok hareketsizim Allah razı olsun eşimin masajlarıyla atlatıyorum