Halimeege Minoo01 ben kullandım kurtaricim oldu vallahi bitti doktora gidince yazarsa yine yazdiricam şuan çok kötü durumdayım
Pelbaby Bana vermişti doktorum sonradan gerek duymadıgım için kullanmadım ama kullananları biliyorum cevremde yan etkisi oldugunu hc duymadım zaten doktorum bana verirken de en hafif bulantılar için bir bulantı hapı demişti agır bir hap degilmiş yani
Minoo01 Hadi ya. Bilmiyordum. Yani gece yatmadan alın yazıyordu ama uyku yaptığı için alın dediğini bilmiyordum. Teşekkür ederim 🙏🏽
sheker06 Halimeege eczaneler aslında reçetesiz veriyor ben alıyorum sürekli doktorum bi defa yazmıştı bana
Lunis Ben de kullanıyorum kullanmadığım günler yedigim direk çıkıyor bulantımı cok kesmiyor ama en azından kusmama engel oluyor yan etkisini de görmedim hiç 🙏🏽
Minoo01 Miniktosbaa ilk gebeliğimde onu yazmıştı ama bulantım olmadığı için kullanmamıştım. Bunda başka doktora gidiyorum bunu yazdı. Uyku yaptı biraz ama aşırı değil gibi 2 saat uyumuşum.
Halimeege sheker06 doktorum 1 hafta kullan bakalım demişti ben bitene kadar kullandım danışmadan kullanmak istemiyorum açıkçası
Rmys_eyllhfa_ 7 ayındayım ilk aydan beri kullanıyorum uyku dışında hiç bir yan etkisi yok ben ilacım bitince aile hekimine gidip yazdırıyorum 😌çünkü ilacı içmediğim gün çok kötü oluyor bulantı kusmadan acillik oluyorum 🤮