Daniellaa 6 aylık hamileyim sürekli vanijal enfeksiyon yaşıyorum inanın bıktım artık fitil kullanıyorum geçiyor sonra tekrar başlıyor bu durumu yaşayan var mı sürekli 🥺
Myworld34 Daniellaa ben hamile değilim üç dört ay çektim mahfoldum ya bu ay fitil antibiyotik kullandım inşallah bir daha olmaz
dilekalyoll01 Daniellaa merhaba aynı sorun bende de var. Dr fitil verdi anlık geçti yeniden yaşıyorum. Tekrar söylemedim ama söylicem.
derenildamm Daniellaa 27+3 teyim artık fitil bile fayda etmiyor 🤦🏻♀️ Hamile değilken de vardı enfeksiyonum ama hamilelikte iyice coştu tavan yaptı. Sürekli iç çamaşırı değiştirmekten sıkıldım artık 🥴
KevserPkrcn Daniellaa 7 aylık hamileyim ne yazık ki başından beri enfeksiyon var fitil antibiyotik kullandım hatta 2 kere üst üste fitil verdi hala devam ediyor.. doktoruma danıştım daha fazla zorlamayalım hormonlardan da oluyor dedi ve bol su içmemi söyledi bende zorlamıyorum artık su içmeye çalışıyorum
KevserPkrcn Daniellaa kaşıntı da oluyor tabi özel vajina için şampuan kullandım ılık suyla yıkadım her şey denedim işe yaramıyor sürekli çamaşır değiştiriyorum hormonlardan dolayı bu böyle doğana kadar yapacak bir şey yok
irorkay Daniellaa enfeksiyon belirtileri tam olarak ne bir de bende az çıkıyor hep. Az olduğu için ilaç vermiyorlar 🤷♀️ bugün idrarımda az baloncuk görünce doktorum tek doz bir ilaç verdi ama tahlil yaptırmadan da kullanmak istemedim 🤷♀️ yanma kaşıntı vs yok çünkü bende. Akıntı var ama akıntı genelde herkeste oluyor zaten 🤷♀️
Daniellaa KevserPkrcn 🥺 fitile devam doktorum kullan bir şey olmaz diyor 10 günde bir felan kullanıyorum
irorkay Daniellaa peki mesela enfeksiyon miktarı yüksek değilse antibiyotik tarzı bir toz kullanmak sakıncalı olmaz mı acaba?
Seyda123krhsn Daniellaa 5 aylıkken bende de oldu doktorum antibiyotikle kurutucaz dedi ama ben ilacı kullanmadım yürüyemiyodum acıyodu kaşınıyordu bi gün kendiliğinden patladı
Seyda123krhsn Daniellaa bende yuvarlak şişmiş içinde pis kan olan bi enfeksiyondu git gide şişiyodu ben kaşınıyodu zamanla kendisi patladı içinden pis kan çıktı
Elif5361 Daniellaa Benimde 22 . Haftadan itibaren geçmeyen idrar yolu enfeksiyonum ve idrarımda kan gözüktü ilaç kullandım antibiyotik felan fayda etmedi sonra tatlı badem yağı ve sirkeli taharet ve her gün duş temiz çamaşır dikkat ederek 31. Haftadayım şuan kontrolde dün tahlilim temiz çıktı 😊🤲🏻Geçmiş olsun size de
Elif5361 Daniellaa Doktorum önerdi duştan sonra makyaj pamuğuyla güzelce sürüyordum öyle yağlı kalıyordu 😊
Ays0 Her doktora gitmemde her test vermemde lökosit yüksek çıkıyor. Fitil, toz şase, antibiyotik vs kullandım ama geçiyor geçiyor tekrar başa. Galiba böyle böyle dogurucam