Merveee34 Kızlar bilenler ve uçuş yapanlar vardır muhakkak ..Bilgi verirseniz çok memnun olurum .. Biraz önce online Pegasus bileti aldım ben ve çocuklarıma .. Eşim diyor ki test alırlar büyük ihtimal . İç uçuş hatlarında bu geçerli mi ya ? Aklıma takıldı 🤔
Seda_nrr Merveee34 iç hatlarda test almıyorlar ama eşiniz emin olmak isterse Pegasus müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alabilirsiniz 🥰
miniginannesi9 Merveee34 pzts günü bindim uçağa. iç hatlarda istemiyorlar test. Ama haftaniza gore ucus raporu istiyolar
Merveee34 miniginannesi9 22 haftalık olacağım bineceğim zaman . İstemezler herhalde . Senden istediler mi ?
miniginannesi9 Merveee34 gideceğin hava yolu şirketinin hamile yolcular kısmını incele. 28 den önce istemiyor çoğu. Ben 34 te yolculuk yaptım istendi
Miniktosbaa Merveee34 hayat eve sığar uygulamasından hes kodu mu okutuyorum sadece o kadar test isteyen yok
Tupanne Merveee34 uçak biletini alırken hes kodunu istiyorlar zaten , iç hatlarda covid testi de istemiyorlar ☺️
benanerva Merveee34 benim eşim havaalaninda calisiyor ic hatlarda öyle test olayi yok bende bindim ucaga istemiyorlar.
Erez Belacivciv Yurtdisi icin ozel hastanede 250 tl ye yaptirdim karekodlu belge verdiler 1 gun sonra cikti. Pasaport kontrolde vs gosterdim gectim ucus icin olduğunu belirtmek gerekiyomus test talep ederken.
Mom047 Merveee34 Dün geldi annemler pegasus ile.Hes kodunu yazıyorsunuz zaten bilet alırken.O sebepten başka birleşe gerek yok