Mualla 32. Haftadayız klozet kullanamayıp alaturka wc kullananlar var mı bebeğe bir zararı olur mu kesinlikle klozet kullanamıyorum ve alaturkaya gittiğim de korku içinde oluyorum aydınlatır mısınız?
Deletedmom15257 Mualla ayy bende 23+5 haftadayım karnımı çok.sıkıyor klozette gidemiyorum ama bebeğim rahatsız oluyo oturduğum gibi tekmeliyo :(
Mosimosi Mualla ben doğuma kadar alaturka kullandım, doktor önermişti açılma olsun diye. Ama hiç açılma olmadı, mecburi sezaryen oldum 😁
Belissima Mualla Bir zararı olmaz gibi canım ama son haftalar zor olur bebek ve senin açından. Çünkü benim annemin evinde hiç klozet olmadı 😉 4 gebelik geçirmiş annem hepimizde sağlıklıyız maşallah 😎
Deletedmom_879 Mualla 38. Haftadayımmm valla büyük tuvaletimi alaturkaya yapabiliyorum yoksa yapamiyorum afedersiniz ama bi sıkıntı olmadı şimdiye kadar canim
Ilkgozagrimiz Deletedmom15257 ben de aynı durumdayim yakin zamanda klozet taktiricam evime cok asiri zorlaniyorum
Mualla Mosimosi hadi ya zararı olmasında alaturkanın keşke de normal olsaymış sezeryanı hissettiniz mi zor oldu mu 😞
Mosimosi Mualla İlk 4-5 gün inanılmaz zor. Acıdan nefes alamıyorsun. Ama sonra geçti. O acıları çoktan unuttum, şu an hiç doğum yapmamış gibiyim diyebilirim ☺️
Mualla Belissima maşallah diyelim o zaman zararı olmadığını bilmek rahatlatıyor insanı İnan ki klozet daha rahatsız edici alaturkada rahatsızlıktan şikayetim Yok zararı olmasın yeter 😊
Kbrdmr93 Mualla canım bende normal de alaturka kullanırdım ama şuan klozetten başka çarem Yok dışarı çıktığımda mecburen mikrop kapmamak için alaturka ya gidiyorum o zaman bile nefesim kesiliyor 🤪
Mualla Kbrdmr93 Benimde nefesim kesilmiyor değil aslında 🙃🤦♀️Ama klozette afedersiniz altıma yaparmışım gibi hissediyorum oda yapabilirsem yani 🙈🙈ay ne zormuş annelik daha doğurmadan zorlukları oluyor Allah yardımcımıZ olsun
Kbrdmr93 Mualla aynen ama bi süre sonra alışıyorsun canım💕🤣maalesef mecbur kalınca ben alaturkaya oturunca alttan çıt diye bi ses geliyor ödüm kopuyor 😰 yeminle
Ruken123 Mualla kız aynen ben bi türlü klozette rahat olamıyorum çok garip ya bide internette foto görmüştüm yılan vardı klozette yılandan nefret ederim bi mucize olurda klozetten yılan çıkar popomu ıssırır diye oturamıyorum 😓😂😂😂🤷🏻
Deletedmom15257 Ilkgozagrimiz benim var ama hiçç kullanmadık daha bi kişi kullanmamış 😜ama gidemiyorum kk
Ilkgozagrimiz Deletedmom15257 bn pek sevmiyorum aslinda ama obur turlude baya rahatsiz oluyorum olum oluyo tuvalete gitmek 😣😣