Smk Kızlar merhaba.Yumurtlama günümden sonra sol kasık agrım var bacagıma vuruyo siddetli kasık agrıların alt karında yanma halsizlik ve sabahları bulantı baş donmesi oluyo arada 3 gündür midem degişik ve cok tahammülsüzüm her kokudan midem bulanıyo.Piskolojik degil ama insan umutlanmak istemiyo adet onceside karnım agrır midem bulanır benim ama bukafar cok olmaz.Bide sol kasıgım hiç bukadar cok agrımamıstı.Döllenme sonrası bu belirtileri yasayıp hamile olan anneler varsa yorumlarınızı bekliyorum.
2prensannesi2008 Smk benimde sağ kasıgım sağ bacağım cok ağrımıştı sizin gibi bütün belirtileri vardı
Mucizemm0101 Smk benimde aynıları oldu fakat adet gecikmesinden sonra oldu hamile olduğumu öğrenir öğrenmez yani. Benim için tek belirti adet gecikmesiydi gerisi sonradan geldi.
Smk DuaElf sol kasıkla basladı benim sonra iki taraflı buşanrı sabah aniden bi oluyo bide gece yatmadan oluyo geciyo senindemi adet oncesi olmustu
Smk 2prensannesi2008 yaaa inş bendede vardır adet sancısı gibi bugun sanki adetin ilk günü agrırya oyle senin aset oncesini olmustu agrı
Smk brvnsubasi adet oncesimi olmustu aynen suan iki taraflı cok agrıyo yani adet onceside agrır ama bukadar ağrımaz ay bilemedim adetime 3 gün var ama gec yumurtladım ondan bilemiyom ne zaman test yapsam 2 kerede yumurtlamıs olabilirim bu ay bir tanesi 15.gündü ovulasyon testinde koyu çıktı iki çizgi ama pik degildi digeri 21.günde oldu pik oldu 21.günü baz alınca testte çıkmaz diyorum ama cok agrımda var bilemedim
Mucizemm0101 Smk canım bende 8 ay bekledikten sonra ovulasyon testiyle hamile kaldım yorumlarda baktımda sende onu kullanmışsın. Bu yöntem çok etkili bu ay olmasa bile test ile gününü değerlendirmeye devam et. Belirtilere de takılma adet günün geciktiğinde test yaparsın bende senin gibi belirtilerim var sanki hamile miyim derdim tek çizgi çıkınca üzülürdüm. Hamile kaldığımda adet gecikmesi dışında hiç belirtim olmamıştı sonradan hepsi oldu yani stres yapma olur elbet belirtileri de dinleme inşallah şuan değilsen de en kısa zamanda bebek haberini alırsın ☺️💜
nevamm1 Smk canım mide bulantısı ve baş dönmesi için çok erken haftalar İnsallah vardır tutunmustur bebesin ama sakın belirti arama vücudunu dinleme rahim beyne bağlı derler ben hamile olmadığım aylarda bütün belirtileri yaşardım bu kez kesin var der test yapardım hayal kırıklığı göz yaşı başka birşey yok hiç bı belirti görmediğim ayda nasılsa yok diyip öylesine yaptığım testte pozitifi gördüm tek belirti aşırı gazdi onunda alakasi varmı bilmiyorum 8.haftadan önce hiç belirti olmuyor canım isteyen herkese dua ediyorum Allah’ım kimseyi aratmasın🌹
Smk nevamm1 valla bende 2 yıl olacak belirti aramaktan aynı seyleri yasadım aslında aramıyorm bu ay ama okadar agrı yasıyormki bende anlamadım Allahım hayırlısını versin inş erken belirtili gebelik olur.Kişiden kişiye degişiyomus inş gebeliktir🙏💜
Smk Mucizemm0101 inş canım benim biz 1 yıl ugrastık meğer eşim varikoselmiş ameliyat oldu 3 ay gecti iyiye gidiyor önceden baktırsaydık belkide olmustu coktan bardır bi hayır.Ne bileyim bu ay var bi umudum biliyorm yine boş umut ama bu ay bi degişigim.He eskiden cok dinlerdim kendimi cok üzüldüm artık oyle dinlemiyorm hayırlısı diyorum.Ama artık özlemim cok arttı gel bebeğim artık diyorum bana dua edin olurmu inş Müjdeli haberi veririm burdan🙏💜
Mucizemm0101 Smk inşallah canım çok iyi anlıyorum seni Rabbim inşallah tez zamanda sana ve isteyen herkese sağlıklı bir evlat versin.
Bsrahb Smk benimde sol kasığım ağrıyo ve sızlıyor gibi 2 haftadır.Et,tavuk,yoğun salçalı yemekler çok tiksintili geliyor. adet tarihim 17 Haziran 2 kere erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı.Şimdi adet tarihimi bekliyorum.
Babykuzucuk Bsrahb ya canım bende öyle alt karında kramplar var ama diyorum cok kaptırdın kendini . Bugün test yapcam ama bakalım
Smk Bsrahb aynen bende oyle tiksinti geliyo 15 haziran bat benim ama gec yumurtladım varsada 20 haziran 17 haziran falan en erken cıkar ama kasıklarım cok aheıyo benimde yumurtlamadan kac gün gecince test yaptın canım
Bsrahb Babykuzucuk bende negatif olduğunu görünce psikolojik diyorum ama kalbimde hamilesin diyor hissediyor gibi.Bakalım haftaya belli olur.Senin adet zamanın geçti mi
Smk Bsrahb benim hislerimde oyle hamile oldugumı dusunuyorm ama bi yandanda piskolojik diyorum inş hamileyizdir aynı günlerimiz beraber gecirirz canım🙏💜