271011g Kızlar decavit kullanmaya yaklaşık 1 ay önce başladım 40 haftalıkda hamileyim, sorum şu afedersiniz ama dışkınızda siyah renklenme yaşadınız mı? Yaşadıysanız doktora sordunuzmu?
Emine3210 271011g canım ben de ferrum kullanıyorum 10+4 haftalığım bende öyle bir sorun yaşıyorum bu Demir emilimi ile alakalıymış biraz araştırdım normal bişey korkma zaten bıraktığın an normale dönüyor ben arada kullanmıyorum 🙈
Glsm16 271011g bende 22+4 haftalık hamileyim vitamin ilaçları dışkıyı koyu renk yapıyor korkmayın normal yani ben doktora sormuştum
Gamzegamze49 271011g normal olan bişey. Canım bu ama sen geç başlamışsın kullanmaya ben 24haftalıgım 3ay önceden başlamıştım sen neden bu kadar geç başladın ki
irmelml Emine3210 hamile kaldığımdan beri bende kullanıyorum 9 haftalık hamileyim aynı şikayet bende de var doktoruma sormadım fakat biraz araştırdım kan ilacı dışkıyı siyah renk yapıyormuş korkulacak bişey yok yani 😊
Selocan59 123456678 bence d vitaminle alakalı degil hamileliğin yarattığı bişey diye düşünüyorum çünkü ben hamilelik öncesinde de d vitamini kullanıyordum öyle bi sıkıntım yoktu şu bi kaç haftadır bende aynı sorunu yaşıyorum bende de siyah bende ilk başta tereddüt ettim arkadaşımda hamile ona sordum onunda hamileliğin başından beri öyle ilaçlardan kaynaklı olduğunu sanmıyorum çünkü o ilaç kullanmıyordu
271011g Gamzegamze49 Doktor bana hiç yazmadı ki bilmiyordum inanki en son kan tahlili yaptı o zaman verdi devlete gidiyorum bide bana laf ediyor siz yazmayınca ben nerden bilebilirim ne kullanacağımı 🤦🏻♀️
Zumra_genc Gamzegamze49 sanki midem kaziniyor uyuyana kadar yiyorum. Dayanamiyorum. Yemeyince midem daha çok bulaniyor keşke bir cozumu olsaaa😒
midekoruyucu 271011g 12. Haftadan beridir kullanıyorum ve afedersin tuvaletimin rengini unuttum hep siyah 😂😂😂
271011g midekoruyucu Allah iyiliğinizi versin güldürdünüz 😂😂 ama çok haklısımız gerçekten öyle oluyo 😂
Tubiikkoo 271011g bende kullanıyorum decavit ve dışkının renginden ziyade hapın büyüklüğü dert benim içinde.🤦🏻♀️ Çok büyük zor geçiyor boğazımdan .🙄
Rumeysa-celik14 271011g canım o olabiliyor hatta ilacı kullandığınız süre boyunca rengi o şekilde olacak ben 12.haftadan beri kullanıyorum ŞuAn 33.haftadayım hala aynı 🙈
midekoruyucu 271011g 😁😁😁 hayır şimdi işin garibi bu renge alıştım 😂 doğumdan sonra kendimi hasta zannedicem
Tubiikkoo 271011g aslında olur da ne bilim ilaç yaa çıkarıp hemen atıyorum ağzıma sağa sola değdirmeden ilaçlar da 5 sn kuralı var ya 🤭