Balarisi23 Kızlar 30. Haftada kontrolüm vardı doğum ne zaman olur demiştim daha erken dedi şimdi bunu söylemek için 26 haftalık erken doğum öyküm olduğu için,bir daha ki kontrolde söylerim demişti size hangi tarihe gün verildi 🌸
Yusufaras81 Balarisi23 31+3 de gittiğinde bir ay sonra gel gün koyalım dedi bayramdan sonra alırız dedi isteğe bağlı epidural olcam nasipse bende
Haticetalan Balarisi23 30+5 te netleştirdik 24 temmuz da olacak sezeryan doğum❤ Bayramın son günü inşallah şu an 32+2 yiz🥰
Bus46 Balarisi23 bende 30 oldum daha öncesinde ağustosun 12 13 gibi alicam dedi sezeryan olucak ödemin şişkinliğin fazla olursa bı kaç gün onceside olabilir dedi
Gamzeakd Balarisi23 son 41 gün doktor gün vermedi ama 38 in içinde alacak . 30 gün falan kaldı 🥰 ama tam gün vermedi daha
YunSer Yusufaras81 ay bende bugün 31+3 üm ama riskli gebeyim. Yatıyorum evde yarın kontrolüm var. Bende sormadım doğum için sezaryen olucak Allah izin verirse ama bayram haftasına kadar keşke dayanmak 🙃
Asyaayaz1 32+2 yim dün gittim acil birşey olmadığı sürece 4 hafta sonra gel o muaneden sonra Doğum bekliyecez artık dedi doktorum🌸
Yusufaras81 YunSer rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım cümlemizi de en hafif ağrı sızı acı içinde ve sağlıklı bir şekilde kurtarsın inşallah kavuşalım yavrularımıza daha görmeden onu çok özlüyorum 🥰🤲🏻
Ysmn029 Bus46 kaç haftalık olmuş oluyorsun canım o zamana bende 30 haftalığım bana bir aksilik olmazda Temmuz sonu gibi olur dedi ama şu an bişey diyemiyorum dedi
Bus46 Ysmn029 herhalde 38 sonları gibi alicak sıcaklara geliyo diye sisersin ödemin olur dedi ama kesin tarih olark ağustosun 12 gibi
Ysmn029 Bus46 anladımmm canım son ana kadar bekleyecek sanırım doktorun bana 38 de alırız dedi ama direnç çıktı bende ne zaman olacak belli değil doğum bebeğin gelişimine kaldı çok korkuyorum erken alacak diye