Taze_gebe Prensannesi111 ilk gebeliğiniz ise normal pıt pıt sanki içerde gaz oluyır gibi bişeler hissedebiliyor musunuz öyle başlıyor ama ilerki haftalarda netleşir endişelenmeyin herkesin vücudu serüveni farklı etraftan etkilenmeylin kimi der 16da hissettim kimi der 24te hissettin. Ben de geç fark etmiştim doktorum 17-18dennsonra fark edersin demişti ama bu hissetmek zorundasın demek değil hissedebilirsin de hissedemeyebilirsin de demek👍🏻
Nzlozkn Prensannesi111 20 oldum hala hissetmiyorum bende kaygılanıyordum da hissetmeyenlerin oldugunu görünce normal karşılıyorum içinizi ferah tutun
ilkgebelik123-_ Prensannesi111 bende 18 in içindeyim hala hissetmedim elimi karnimdan çekmiyorum resmen bende endişeleniyorum ama 21de hissedersin ilk olduğu için diyorlar
Ruj000 Prensannesi111 daha yeni vakti zaten ben 19bcukda hissettm ama gaz sandm birkac gun sonra fark ettm bebek oldugunu
Dkmn34 Yemek yedikten sonra sol tarafına yatınca hissettim bende 17 haftada ama 19 oldum bidaha hissetmedim arada seyirmeler oluyor bide ben çok zayıf hamile kaldım halada kilo almadım ondan erken hissetmiş olabilirim