Arkadaşlar merhaba bilginize ve yardımınıza ihtiyacım varr.
Ben 34+4 günlük hamileyim gebeliğimin 5. Haftasında ortaya çıkan safra kesemdeki taşlarla aylardır uğraşıyorum başta 15 günde 20 günde bir ağrıdı ama her ağrıdığında beni hastanelik eden çok ağrı ve şiddetli bir ağrıyla uğraşıyordum. Gebeliğim ilerledikçe ağrılar daha da artmaya ve daha da sıklaşmaya başladı. Hele de artık 2 günde 3 günde bir tutuyor hastanede 3 defa yatışım oldu dün gece de 4. Yatışım yapıldı. Ağrım tuttuğu zamanı size anlatamam çektiğim acı ne serum ne ağrı kesici hiçbir şekilde geçmiyor. Hamile de olduğum için sadece parol veriliyor. Bir de boş boş serum. Arada antibiyotik tedavisi uygulandı yatışım esnasında o biraz rahatlatıyor ama inanın Allah kimseye yaşatmasın çok acı çekiyorum. Dün gece yine eşimle acile geldik bu kez ilk bebeğime baktılar çok şükür Gebeliğim boyunca da olduğu gibi bebeğime bir sorun yoktu. Tek sorun erken doğum riskim var o sa bu çektiğim açılardan taştan kaynaklı başka bir sorunumuz yoktu. Ama dün acilde alınan kanla birlikte safra kesesi taşından kaynaklı olarak pankreas iltabı olduğunu söylediler şok oldum o an Ağrım geçmişti ama bebek ve anne için yatış olması gerek ciddi bir durum denildi. Ağlamaya başladım hala daha ne olacak biliyorum. Sabaha kadar serumlar iğneler yapıldı kan alıp durdular değerlerim düşmemiş. Biraz önce yine kan alındı dua edin değerlerim düşmüş olsun bu kez durumun ciddi olduğunu konuşurlarken duydum. ALLAH rızası için benim gibi olan varsa yazıp bilgi verebilir mi? Vereceğiniz bilgiler yasa yaşadığınız tecrübeleri duymaya ihtiyacım var bebeğim için çok endişeleniyorum. Napcam ne olacak bilmiyorum. Cok canım yanıyor ama yeni yeni sorunların çıkması daha çok canımı yakıyor. Bir de bebeğim ve benim için lütfen dua eder misiniz. Az bir zaman kaldı diye seviniyordum ama bu kez pankreas iltabı ne gibi sonuçlar verecek belli değil. Çok korkuyorum. Sizlerden dönüş bekliyorum 🙏😔